Υποδειγματική Συμβουλευτική Για Προετοιμασία Υποψηφίων

Υποδειγματική Συμβουλευτική Για Προετοιμασία Υποψηφίων

Οι Ημερίδες Διδακτικής της Έκθεσης που διοργάνωσε «Η κερκίδα των Φιλολόγων» στις 19/3 και 2/4 υπό την αιγίδα του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και του Εργαστήριου Τηλεκπαίδευσης του εν λόγω Τμήματος  απέδειξαν περίτρανα το ενδιαφέρον των διδασκόντων για συνεχή επιμόρφωση και εμβάθυνση στη διδακτική μεθοδολογία του συγκεκριμένου μαθήματος. Σπεύδοντας να καλύψει το υπάρχον κενό διοργανώνει μία ακόμη εκδήλωση επιμορφωτικού χαρακτήρα με τίτλο «Η κερκίδα των Φιλολόγων: Υποδειγματική Συμβουλευτική Για Προετοιμασία Υποψηφίων».

Περιγραφή Εκδήλωσης

Σε δύο σύντομες χρονικά συναντήσεις θα προσφερθούν εξειδικευμένες γνώσεις που σχετίζονται με την προετοιμασία των υποψηφίων ειδικά για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες βρίσκονται προ των πυλών.

Προσοχή

Σε αντιδιαστολή με τις προηγούμενες Ημερίδες, οι οποίες ήταν ανοικτές στο κοινό, αυτή τη φορά οι συναντήσεις θα αφορούν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία για πιο άμεση και προσωπική επικοινωνία.

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της στις 2 Φεβρουαρίου «Η Κερκίδα των Φιλολόγων» κατέστησε σαφές ότι αποτελεί μια συνεργατική δράση με αίσθημα ευθύνης προς το μαθητή και το συνάδελφο καθηγητή. Μέσα στους τρεις σχεδόν μήνες ύπαρξής της έχει διοργανώσει με επιτυχία ήδη δύο Ημερίδες Διδακτικής στη Έκθεση, η οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία από πλευράς συμμετοχών, προσέλευσης και ικανοποίησης των συμμετεχόντων. Αντίστοιχες δράσεις προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις “κατ’  απαίτηση” των συναδέλφων.

Για μία ακόμη φορά τον ρόλο του εισηγητή θα έχει ο Φώτης Παντόπουλος γνωστός για την κατάρτιση και το πάθος που τον διακρίνει για το διδακτικό αντικείμενο της Έκθεσης.

Λίγα Λόγια για τον Ομιλητή

Ο Φώτης Παντόπουλος εργάζεται με το project διδακτικής και συμβουλευτικής «My name is Teacher»  από το 2012 παρουσιάζοντας πλήθος video και -το τελευταίο έτος- τηλεοπτικών εκπομπών «Η ώρα του Δασκάλου», τα οποία αφορούν τη διδασκαλία της έκθεσης και τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι. Από το 2015 παραδίδει σεμινάρια επιμόρφωσης φιλολόγων σε όλη τη χώρα με μεγάλη επιτυχία.

Πληροφορίες για τις Επιμορφωτικές Συναντήσεις

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης Αθηνών, στην Αίθουσα Ε του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στις 25 και 27 Απριλίου 2017. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα και όχι στο Αμφιθέατρο, στο οποίο είχαν πραγματοποιηθεί οι Ημερίδες Διδακτικής, δίνοντας την ευκαιρία για πιο άμεση επικοινωνία.

Ώρα έναρξης 10:30

Ώρα Λήξης: 12:30

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χώρο που θα πραγματοποιηθούν οι Επιμορφωτικές Συναντήσεις συμβουλευτείτε τον παρακάτω χάρτη

Για να δηλώσετε συμμετοχή στις Επιμορφωτικές Συναντήσεις που διοργανώνουν το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και το Εργαστήριο Τηλεκπαίδευσης του εν λόγω Τμήματος,  συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία στη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις παραμένει δωρεάν ενώ σε όσους παρευρεθούν και στις δύο συναντήσεις θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x