Θέσεις Εργασίας για Καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης

Θέσεις Εργασίας για Καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης

Το filologika.gr αναγνωρίζοντας τις δύσκολες εποχές που αντιμετωπίζουμε, δεσμεύεται να σας κρατάει ενήμερες/ους σχετικά με θέσεις εργασίας για καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης, ενισχύοντας έτσι την αλυσίδα της αγοράς εργασίας στο χώρο της εκπαίδευσης.

Θα ενημερώσουμε και θα εμπλουτίσουμε άμεσα το περιεχόμενο με περισσότερες αγγελίες και ενημερώσεις!

Επιλέξτε από τους παρακάτω συνδέσμους την αγγελία που σας ενδιαφέρει.

Δείτε τις ΝΕΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ  στο παράρτημα με τις Αγγελίες Ιδιωτικής Εκπαίδευσης! 


Προκηρύξεις θέσεων εργασίας από Δημόσιους Οργανισμούς

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προκηρύξεις από Δημόσιους Οργανισμούς, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα κλπ.

Παλαιές Προκηρύξεις

Αγγελίες Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε συγκεντρωμένες αγγελίες εργασίας από φροντιστήρια, κέντρα μελέτης, εκδοτικούς οίκους κλπ. οι οποίες αναζητούν κατόχους πτυχίων καθηγητικών σχολών για την πλήρωσή τους.

Θέσεις εργασίας για καθηγητές

Περιγραφή

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ μέσης εκπαίδευσης, ζητεί καθηγητές φιλολογικών μαθημάτων με οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, βιογραφικά e-mail: fme.zografou@gmail.com

Πρακτική Άσκηση

Σύνταξη Βιογραφικού και Συνοδευτικής Επιστολής

Το filologika.gr εγκαινιάζει μία νέα υπηρεσία. Αν χρειάζεστε τη βοήθειά μας, είτε για τη δημιουργία του βιογραφικού σας είτε για τη συνοδευτική επιστολή, αφήστε μας να το γνωρίζουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Βασιλένα Μαργέλλου, Φιλόλογος της Ομάδας του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x