θέσεις εργασίας φιλολόγων σε όλη την Ελλάδα

Θέσεις Εργασίας Φιλολόγων σε όλη την Ελλάδα

Το filologika.gr αναγνωρίζοντας τη δυσκολία εύρεσης εργασίας που υπάρχει στον κλάδο των Φιλολόγων, αναζήτησε και βρήκε για τους φίλους και τις φίλες του τις ακόλουθες θέσεις εργασίας φιλολόγων σε όλη την Ελλάδα.

  • Καθηγήτρια Φιλόλογος ζητείται για ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθήτρια Γυμνασίου στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς. Μισθός 10€ / ώρα. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 694 43 04 439
  • Ζητείται Χημικός από Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στην περιοχή του Περιστερίου και Φιλόλογος για καθημερινή μελέτη Γυμνασίου. Βιογραφικά στο frontist_perist@yahoo.gr
  • Ζητούνται καθηγητές των εξής ειδικοτήτων: Φιλόλογος, Μαθηματικός, Φυσικός και Χημικός για Γυμνάσια. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 4002750 (11:00-18:00)
  • Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στην Καλλιθέα ζητεί συνεργασία με Φιλόλογο για τη νέα σχολική περίοδο. Βιογραφικά απαραίτητα με φωτογραφία στο e-mai: magkali2014@gmail.com
  • Φιλόλογος ζητείται για εργασία. Βιογραφικά στο e-mail: fr_proodos@yahoo.gr
  • Φιλόλογος, απόφοιτος κλασικής φιλολογίας, με τουλάχιστον δεκαετή προϋπηρεσία ζητείται σε φρροντιστήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Γαλάτσι. Συστατικές επιστολές επιθυμητές. Επικοινωνία αποκλειστικά στο e-mail: frontistirio_me@yahoo.gr
  • Φιλόλογος με εμπειρία και προσωπικές ηλεκτρονικές σημειώσεις ζητείται από φροντιστήριο στην Καλλιθέα και στον Πειραιά για προετοιμασία Γ’ Λυκείου. Βιογραφικά στο e-mail: rikipan70@yahoo.gr με επισυναπτόμενη φωτογραφία.

 

Αν χρειάζεστε τη βοήθειά μας, είτε για τη δημιουργία του βιογραφικού σας είτε για τη συνοδευτική επιστολή, αφήστε μας να το γνωρίζουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βασιλένα Μαργέλλου, Φιλόλογος της Ομάδας του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x