Συγκεντρωτικοί εκκαθαρισμένοι πίνακες Α/θμια – Β/θμια – Εβπ/Εεπ

Συγκεντρωτικοί εκκαθαρισμένοι πίνακες Α/θμια – Β/θμια – Εβπ/Εεπ

Συγκεντρωτικοί εκκαθαρισμένοι πίνακες Α/θμια – Β/θμια – Εβπ/Εεπ

Σας παραθέτουμε συγκεντρωτικούς εκκαθαρισμένους πίνακες για την Α/θμια, Β/θμια και εβπ/εεπ. Σχετικά με τις κοινές ειδικότητες α/θμιας και β/θμιας, αυτές βρίσκονται στο αρχείο της α/θμιας.

Στον πίνακα της β/θμιας σε κάποιες κατηγορίες (προς το παρόν) έχουμε βάλει στο ίδιο φύλλο εργασίας και τη γενική αγωγή και την ειδική. Μελλοντικά θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε και άλλων ειδικοτήτων τις λίστες ειδικής αγωγής, αν αυτό είναι χρονικά εφικτό.

Ενημερωτικό για εκκαθαρισμένους πίνακες

Δεχόμαστε σε καθημερινή βάση ερωτήματα σχετικά με τους εκκαθαρισμένους πίνακές μας ως προς την εγκυρότητά τους.

Αυτό που θέλουμε να σας πούμε για μια τελευταία φορά είναι το εξής: τους πίνακες τους φτιάχνει ο ΑΣΕΠ και τους αναμορφώνει κάθε φορά που εγκρίνονται ενστάσεις συναδέλφων για κάποιο προσόν τους.

Εμείς προσπαθούμε κάθε φορά να έχουμε την τελευταία έκδοση αυτού του πίνακα ώστε τα δεδομένα να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβή.

Από εκεί και πέρα η δική μας δουλειά είναι απλώς η εκκαθάριση όσων έχουν διοριστεί (πριν από διορισμούς) ή έχουν προσληφθεί (πριν από προσλήψεις μέσα στη χρονιά). Δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο και ούτε “ανεβάζουμε” ή “κατεβάζουμε” εσκεμμένα τους συναδέλφους θέση στον πίνακα.

Επίσης δεχόμαστε καθημερινά βοήθεια και από τα ίδια τα μέλη της ομάδας μας καθώς κάποια δεδομένα (<1%) μας ξεφεύγουν. Έτσι λοιπόν, με αυτήν τη βοήθεια, οι πίνακές μας είναι ακόμη πιο ενημερωμένοι.

Κάτι ακόμη που έχουμε επισημάνει πριν καιρό είναι το γεγονός πως μέσα στους πίνακες φαίνεται πότε αναθεωρήθηκαν οι πίνακες από τον ΑΣΕΠ και πότε επεξεργάστηκαν από εμάς για καλύτερη ενημέρωσή σας.

Σας παρακαλούμε πολύ να μη μας στέλνετε ερωτήματα με το γιατί ανεβήκατε ή κατεβήκατε θέσεις καθώς ο χρόνος μας είναι περιορισμένος, με τα όσα ανακοινώνουμε καθημερινά στη σελίδα μας, ώστε να απαντάμε ξανά και ξανά τα ίδια.

Κάτι τελευταίο σχετικά με την αναζήτησή σας στους πίνακες: η αναζήτηση να γίνεται  χωρίς τόνους.

Ιδανικά να αναζητάτε το επίθετό σας. Αν και μόνο αν δεν βρείτε καθόλου τον εαυτό σας, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για βοήθεια.

Η επεξεργασία των πινάκων έγινε από τους εκπαιδευτικους ΠΕ70 Κλαπαδώρα Ηλία και ΠΕ70 Τάσιου Ιωάννη

Α/θμια: https://bit.ly/3NPnyoc

 

Β/θμια: https://bit.ly/3mzuXMl

 

Εβπ/Εεπ: https://bit.ly/39kS4He

 

 

Υ.Γ: Επειδή παλιότερα παρατηρήθηκε το φαινόμενο συνάδελφοι να μην μπορούν να βρουν το όνομά τους, πριν μας στείλετε μήνυμα παρακαλούμε να δοκιμάσετε σωστή αναζήτηση. Από τον υπολογιστή μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό πλήκτρων (για windows) “Ctrl” + “F” ή συνδυασμό πλήκτρων (για Mac OS) “cmd” + “F”. Όσοι συνδέεστε από κινητό, θα σας προτείναμε να έχετε κάποιο πρόγραμμα τύπου google sheets ή κάποιο παρεμφερές ώστε να μπορείτε να κάνετε πιο σωστή αναζήτηση.

 

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!