το μηχανογραφικό της οικονομικής κρίσης

Το Μηχανογραφικό της Οικονομικής Κρίσης

Οι Πανελλαδικές πλησιάζουν προς το τέλος τους, οι μαθητές της Ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδών δείχνει να έχουν αποφύγει τα “παρατράγουδα”  των συμμαθητών τους στα Μαθηματικά. Σε λίγες μέρες την αγωνία για τα θέματα θα αντικαταστήσει η ανησυχία για τους βαθμούς και για η προσμονή για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού.  Με ποια κριτήρια θα γίνει η επιλογή των σχολών; Έχουν αλλάξει; Πώς επηρέασε η κρίση τους μαθητές στο σχεδιασμό των σπουδών τους; Σε αυτά τα ερωτήματα ο συνεργάτης μας Μπικάκης Μιχάλης επιχειρεί να δώσει απάντηση στην εκπομπή Εκείνη και Εκείνη του ραδιοφώνου του Alpha.

Για να ακούσετε το σχολιασμό πατήστε στην παρακάτω εικόνα.

Εκείνη και Εκείνη Alpha 98,9

(Η συζήτηση διεξήχθη τα τελευταία δέκα λεπτά της εκπομπής)

Πέρα από τα παραπάνω αναφέρθηκε και στο πολυσυζητημένο θέμα του “κακού πρωθυπουργού” και της παράλειψής του από το κείμενο του Θεοτοκά που δόθηκε στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ στο μάθημα της Έκθεσης.

 

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά από την ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x