Μεγάλος Διαγωνισμός από τις Εκδόσεις Χατζηθωμά

Μεγάλος Διαγωνισμός από τις Εκδόσεις Χατζηθωμά

Μεγάλος Διαγωνισμός από τις Εκδόσεις Χατζηθωμά με έπαθλο δωρεάν βιβλία για 5 τυχερούς!

Μετά την μεγάλη συμμετοχή στον προηγούμενο διαγωνισμό, ο οποίος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, οι Εκδόσεις Χατζηθωμά αποφάσισαν να προσφέρουν σε ακόμη 5 τυχερούς φίλους ισάριθμα πλήρη πακέτα των 3 τόμων αξίας 22 ευρώ έκαστο.

Οι Εκδόσεις Χατζηθωμά έρχονται να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε φέτος με τη συνεξέταση Έκθεσης και Λογοτεχνίας σε ενδοσχολικό επίπεδο με τη νέα σειρά βιβλίων τους και για τις 3 τάξεις του Ενιαίου Λυκείου.

Στις σελίδες τους, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα βρουν 4.500 ασκήσεις θεωρίας & λεξιλογίου χωρισμένες ανά θεματική ενότητα για όλες τις έννοιες  που διδάσκονται στην Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου μαζί με συναφή λογοτεχνικά κείμενα ώστε να διευκολυνθούν για την προετοιμασία τους με βάση τις νέες οδηγίες αξιολόγησης του Υπουργείου Παιδείας.

Το εκπαιδευτικό πακέτο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου για το ευρύ αναγνωστικό κοινό.

Όροι Διαγωνισμού

Δηλώστε ονοματεπώνυμο και email στη σελίδα του διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση για ένα από τα 5 εκπαιδευτικά πακέτα.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό πατήστε εδώ.

 

 

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x