Πλάτωνος Πολιτεία

Πλάτωνος Πολιτεία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:

Εκπαιδευτικό υλικό για τις Ενότητες 11-13 του πλατωνικού διαλόγου Πολιτεία


Στις σελίδες που αντιστοιχούν στους παρακάτω συνδέσμους υπάρχει Μετάφραση σε Αντιστοίχιση, Ετυμολογικά και Ομόρριζα των λέξεων των αποσπασμάτων στη Νέα Ελληνική, Ερμηνευτικά Σχόλια τα οποία θα σας βοηθήσουν στη μελέτη σας. Ενδεικτικά προσφέρονται Απαντήσεις στις Ερωτήσεις του Σχολικού Βιβλίου (Πλάτωνος Πολιτεία Ενότητες 11 έως 13). Εναλλακτικά για την πλοήγηση σας μπορείτε να επιλέξετε και το βοηθητικό menu στην αριστερή στήλη της σελίδας.

Στις σελίδες που καλύπτουν κάθε ενότητα θα βρείτε ακόμη: Ερωτήσεις Κατανόησης και Ερμηνείας αντλημένες από τη σελίδα του ΚΕΕ (Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας), οι οποίες καλύπτουν το σύνολο της ερμηνευτικής προσέγγισης κάθε ενότητας. Επίσης, προσφέρονται Λεξιλογικές ασκήσεις για να σας βοηθήσουν στην ολοκληρωμένη και επιτυχημένη προσέγγιση του πλατωνικού έργου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

αλληγορία σπηλαίουΓια να μεταφερθείτε στην Ενότητα που επιθυμείτε απλώς επιλέξτε τον αντίστοιχο σύνδεσμο από τον παρακάτω πίνακα. Εναλλακτικά για την πλοήγηση σας μπορείτε να επιλέξετε και το βοηθητικό menu στην αριστερή στήλη της σελίδας.

Πολιτεία Ενότητα 11Πολιτεία Ενότητα 12Πολιτεία Ενότητα 13

 

Η ομάδα του filologika.gr 


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.