Απόφαση της Κοσμητείας Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ για τη Διδακτική και Παιδαγωγική Επάρκεια

Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ΑΘηνών παρακολουθεί, σε σειρά Συνεδριάσεών της από τις αρχές του ακαδημαϊκού έτους, με ανησυχία τις εξελίξεις στο ιδιαίτερα σοβαρό θέμα της διδακτικής και Παιδαγωγικής Επάρκειας των αποφοίτων της.

Η πρόταση του ΙΕΠ για εκ νέου νομοθετική ρύθμιση του θέματoς, η οποία δημοσιοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου, και όλες οι μετά από αυτήν σχετικές ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δημιουργούν προβλήματα και περιπλέκουν την κατάσταση.

Η Φιλοσοφική Σχολή καθώς γνωρίζει εις βάθος το θέμα και έχει συμβάλει με παρεμβάσεις της στη διαμόρφωση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου επιθυμεί να εκφράσει έντονα τον προβληματισμό και να επισημάνει τα εξής:

Θα βρείτε ολόκληρη την ανακοίνωση σε μορφή pdf, πατώντας εδώ.

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x