ιδιαίτερα μαθήματα

Η ασφαλής επιλογή για Ιδιαίτερα Μαθήματα!

Η ασφαλής επιλογή για Ιδιαίτερα Μαθήματα!

Η εξατομικευμένη μάθηση αποτελεί αναμφισβήτητα την καλύτερη επιλογή για κάθε μαθητή καθώς ο τρόπος πρόσληψης και αφομοίωσης της παρεχόμενης γνώσης διαφοροποιείται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητές του. Από τη στιγμή που το σχολείο αδυνατεί να προσφέρει αυτή την επιλογή οι γονείς είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά τους τις βέλτιστες συνθήκες μάθησης. Στο πλαίσιο αυτό συχνά αποφασίζουν να καταφύγουν σε ιδιαίτερα μαθήματα με καθηγητή της αρεσκείας τους.

Στην προσπάθειά τους να διαλέξουν τον εκπαιδευτικό που θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες τους, οι γονείς συχνά κινδυνεύουν να βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Τις περισσότερες φορές αναγκάζονται να στηριχτούν στις προτάσεις συγγενών και φίλων οι οποίοι δεν γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες και τις επιδιώξεις τους με αποτέλεσμα συχνά οι εισηγήσεις τους να αποδεικνύονται τουλάχιστον ατυχείς.

Ταυτόχρονα, είναι υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσουν πολλαπλές συναντήσεις με διάφορους εκπαιδευτικούς χωρίς να γνωρίζουν εκ των προτέρων τις οικονομικές απαιτήσεις τους, το επίπεδο σπουδών τους, τις διδακτικές τους μεθόδους με αποτέλεσμα συχνά να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Έτσι, χάνεται πολύτιμος χρόνος εις βάρος συνήθως των παιδιών που χρειάζονται άμεσα εκπαιδευτική στήριξη.

Η ανάγκη για ιδιαίτερα μαθήματα δεν περιορίζεται πλέον μόνο στους μαθητές Δημοτικού –  Γυμνασίου- Λυκείου και στα μαθήματα των αρχαίων ελληνικών, των μαθηματικών και της έκθεσης αλλά επεκτείνεται και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Όλο και συχνότερα στις μέρες μας οι φοιτητές αναζητούν ιδιαίτερα μαθήματα προκειμένου να βρουν βοήθεια για απαιτητικά μαθήματα που συναντούν στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών τους.

Αναγνωρίζοντας το υπάρχον κενό η ομάδα του instateacher.gr δημιούργησε την ομώνυμη πλατφόρμα προκειμένου να προσφέρει λύσεις στα προαναφερθέντα, αλλά και σε πολλά ακόμη, προβλήματα όσων αναζητούν μια αξιόπιστη και εγγυημένη λύση στις διαδικασίες εξεύρεσης κατάλληλου εκπαιδευτικού για ιδιαίτερα μαθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην εικόνα

Μέσω της πλατφόρμας του instateacher.gr οι γονείς μπορούν εντελώς δωρεάν να αναζητήσουν γρήγορα και εύκολα καθηγητή στην ειδικότητα που ψάχνουν. Αξιοποιώντας την ποικιλία φίλτρων που παρέχει το instateacher.gr, μπορούν, από την άνεση του σπιτιού τους, μέσα σε λίγα λεπτά να βρουν τον καθηγητή που επιθυμούν και να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί του μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο προφίλ του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πλατφόρμα παρέχεται ευκρινής διάκριση για όσους καθηγητές έχουν πιστοποιήσει τα προσόντα τους, προσκομίζοντας τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών προς επιβεβαίωση. Με αυτόν τον τρόπο, αφιερώνοντας ελάχιστο χρόνο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συγκρίνουν και να επιλέξουν τελικά τον καταλληλότερο εκπαιδευτικό με κριτήριο την κατάρτιση και τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Το instateacher.gr παρέχει τη δυνατότητα στους γονείς να διαλέξουν ανάμεσα σε μια πλειάδα εκπαιδευτικών που καλύπτουν εκατοντάδες γνωστικά αντικείμενα, πολλαπλασιάζοντας έτσι τις πιθανότητες να βρουν τον ιδανικό εκπαιδευτικό.

Το instateacher.gr δεν περιορίζεται μόνο στις συνήθεις καθηγητικές ειδικότητες της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά προσφέρει ποικιλία ιδιαίτερων μαθημάτων και για ξένες γλώσσες, αλλά και για διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες οι οποίες ξεκινούν από το χορό, τη μουσική, την πληροφορική κ.ά. και φτάνουν μέχρι την αισθητική και τον αθλητισμό.

Τέλος όσοι καθηγητές το επιθυμούν, μπορούν να εγγραφούν στην πλατφόρμα αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις πιθανότητες εξεύρεσης εργασίας εντασσόμενοι σε μία υπηρεσία η οποία αλλάζει τον τρόπο επιλογής καθηγητών για ιδιαίτερα μαθήματα.

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x