Ημερίδα Διδακτικής Εξ Αποστάσεως 31 Μαΐου

Ημερίδα Διδακτικής Εξ Αποστάσεως 31 Μαΐου

Στις 31/5/2020 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα Διδακτικής εξ αποστάσεως η οποία θα είναι ανοικτή στο κοινό και θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη και όσοι επιλέξουν να την παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήσεις στους εισηγητές μέσω των κοινωνικών δικτύων

Στην Ημερίδα θα καλυφθούν αντικείμενα από διάφορες διδακτικές περιοχές που καλύπτουν το φάσμα της διδασκαλίας των φιλολογικών και όχι μόνο μαθημάτων.

Εισηγητές

  • ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ / Φιλόλογος – Ειδική Παιδαγωγός / “Το μάθημα της Έκφρασης – Έκθεσης στην εποχή της Τηλεκπαίδευσης”
  • ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ ΑΝΝΑ / Πτυχιούχος εκπαιδευτικός της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας / “LEARNER-TEACHERHOOD: ένα καινοτόμο e-learning campus, μια νέα προσέγγιση στη μάθηση”
  • ΠΑΛΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / Φιλόλογος / “Διδακτική πρόταση προσέγγισης-απάντησης σε πραγματικό κείμενο από τα Πανελλαδικά θέματα των ερωτημάτων για το Β΄ θέμα του μαθήματος Νέα Ελληνικά, όπως διαμορφώθηκαν από τις τελευταίες οδηγίες της 10/01/2020”
  • ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΛΕΟΝΙΚΗ / Φιλόλογος – Life Coach / “Coaching και Εκπαίδευση”
  • Παντόπουλος Φώτης/ Φιλόλογος/Επιστημονικός Συνεργάτης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Για να παρακολουθήσετε τις εργασίες της Ημερίδας δεν απαιτείται σύνδεση/εγγραφή σε κάποιο συγκεκριμένη πλατφόρμα. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω παράθυρο ή σε αντίστοιχο παράθυρο στην Κερκίδα των Φιλολόγων στο facebook το οποίο θα ενεργοποιηθεί αυτόματα στις 31 Μαΐου στις 10:00 και θα παραμείνει ενεργό καθόλη τη διάρκεια της Ημερίδας.

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί

 

Ελπίζουμε να σας δούμε στην Ημερίδα!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x