Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης

Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης

Το μάθημα της Έκθεσης κάθε χρόνο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό αναβαθμολόγησης στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Το γεγονός αυτό οφείλεται αφενός στον ιδιότυπο χαρακτήρα του μαθήματος αφετέρου στην  ελλιπή κατάρτιση των εκπαιδευτικών που καλούνται να βαθμολογήσουν τα γραπτά των νεαρών υποψηφίων. Στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν την υπάρχουσα κατάσταση το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και το Εργαστήριο Τηλεκπαίδευσης του εν λόγω Τμήματος διοργανώνουν την ” Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης “Η κερκίδα των Φιλολόγων I: Προβληματισμοί στη διδακτική της Έκθεσης” στις 19 Μαρτίου στην Αθήνα με χορηγό επικοινωνίας το filologika.gr

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί την πρώτη εκδήλωση της συνεργατικής κίνησης «Η Κερκίδα των Φιλολόγων» την οποία είχε προαναγγείλει ο γνωστός συνάδελφος Φώτης Παντόπουλος στις 2 Φεβρουαρίου.

Λίγα Λόγια για τον Ομιλητή

Ο Φώτης Παντόπουλος εργάζεται με το project διδακτικής και συμβουλευτικής «My name is Teacher»  από το 2012 παρουσιάζοντας πλήθος video και -το τελευταίο έτος- τηλεοπτικών εκπομπών «Η ώρα του Δασκάλου», τα οποία αφορούν τη διδασκαλία της έκθεσης και τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι. Από το 2015 παραδίδει σεμινάρια επιμόρφωσης φιλολόγων σε όλη τη χώρα με μεγάλη επιτυχία.

Αναγνωρίζοντας το υπάρχον κενό σε ζητήματα διδακτικής προσφέρει απλόχερα την εμπειρία που έχει αποκομίσει ασχολούμενος επί 28 έτη με τη διδασκαλία του μαθήματος της Έκθεσης, αλλά και επί 17 έτη ειδικά με τη Διδακτική, τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας. Στην Ημερίδα θα καλυφθούν αντικείμενα τα οποία, ενώ αποτελούν καθημερινό ζητούμενο στον εργασιακό μας χώρο, δεν διδάσκονται στις Πανεπιστημιακές Σχολές.

Πληροφορίες για Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης Αθηνών, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.

Ώρα έναρξης 11:00

Διάλειμμα: 13:00- 13:30

Ώρα Λήξης: 15:00

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα Συμβουλευτικής Έκθεσης συμβουλευτείτε τον παρακάτω χάρτη

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης που διοργανώνουν το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και το Εργαστήριο Τηλεκπαίδευσης του εν λόγω Τμήματος,  συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία στη φόρμα που θα βρείτε εδώ

Προσοχή

Η συμμετοχή στην Ημερίδα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με αποτέλεσμα οι διαθέσιμες θέσεις να πληρωθούν στις πρώτες τρεις ημέρες από την ανακοίνωσή της. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα της διαδικασίας απενεργοποιήσαμε τo σύνδεσμο υποβολής δηλώσεων.

Κάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, για να ενημερωθείτε πρώτοι για την επόμενη Ημερίδα που θα διοργανώσουμε! 

Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x