Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης στο Ηράκλειο (Νέο Σύστημα)

Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης στο Ηράκλειο (Νέο Σύστημα)

Οι αλλαγές στον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας σε συνδυασμό με την πρόσφατη τροποποίηση της μορφής της εξέτασης της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας αλλάζουν τα δεδομένα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της προετοιμασίας των υποψηφίων για είσοδο στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση για την προσεχή χρονιά. Για το λόγο αυτό το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και η Ομάδα Τηλεκπαίδευσης του εν λόγω Τμήματος διοργανώνουν “Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης στο Ηράκλειο” με χορηγό επικοινωνίας το filologika.gr 

Η συγκεκριμένη διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο συναντήσεων και Ημερίδων Διδακτικής, οι οποίες πραγματοποιούνται τα τελευταία 3 χρόνια από την συνεργατική κίνηση «Η Κερκίδα των Φιλολόγων». Το πλήθος των αιτημάτων από συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα και η θέρμη με την οποία αγκαλιάστηκαν αντίστοιχες  εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα έδωσαν ώθηση στη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης  με ομιλητή το γνωστό συνάδελφο Φώτη Παντόπουλο, ο οποίος θα αναφερθεί στα νέα δεδομένα μετά και τις πρόσφατες αλλαγές στα μαθήματα της Έκθεσης και της Ιστορίας Προσανατολισμού.

Λίγα Λόγια για τον Ομιλητή

Ο Φώτης Παντόπουλος εργάζεται με το project διδακτικής και συμβουλευτικής «My name is Teacher»  από το 2012 παρουσιάζοντας πλήθος video και -τα τελευταία 3 έτη- τηλεοπτικών εκπομπών «Η ώρα του Δασκάλου», τα οποία αφορούν τη διδασκαλία της έκθεσης και τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι. Από το 2015 παραδίδει σεμινάρια επιμόρφωσης φιλολόγων σε όλη τη χώρα με μεγάλη επιτυχία.

Αναγνωρίζοντας το υπάρχον κενό σε ζητήματα διδακτικής προσφέρει απλόχερα την εμπειρία που έχει αποκομίσει ασχολούμενος επί 30 έτη με τη διδασκαλία του μαθήματος της Έκθεσης, αλλά και επί 18 έτη ειδικά με τη Διδακτική, τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας. Στην Διημερίδα θα καλυφθούν αντικείμενα τα οποία, ενώ αποτελούν καθημερινό ζητούμενο στον εργασιακό μας χώρο, δεν διδάσκονται στις Πανεπιστημιακές Σχολές.

Τόπος Διεξαγωγής

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κορωναίου 9, Ηράκλειο 712 02 στην αίθουσα Καστελλάκη στον 1ο όροφο, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου  2019.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα Διδακτικής συμβουλευτείτε τον παρακάτω χάρτη:

 

 

Πρόγραμμα Ημερίδας

Ώρα έναρξης: 10:30

Διάλειμμα: 13:00- 13:30

Ώρα Λήξης: 15:00

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης που διοργανώνουν το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και η Ομάδα Τηλεκπαίδευσης του εν λόγω Τμήματος,  συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία στη φόρμα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Αίτηση συμμετοχής 

Κόστος

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η επιμόρφωση προσφέρεται δωρεάν από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, της ANEK LINES και της BLUESTAR FERRIES. Σας ευχαριστούμε!

 

 

 

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x