Η κερκίδα των Φιλολόγων

Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης II

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και τα ευνοϊκά σχόλια που απέσπασε η “Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης “Η κερκίδα των Φιλολόγων I: Προβληματισμοί στη διδακτική της Έκθεσης” η οποία διεξήχθη στις 19 Μαρτίου στην Αθήνα το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και το Εργαστήριο Τηλεκπαίδευσης του εν λόγω Τμήματος διοργανώνουν την Ημερίδα Διδακτικής στην Έκθεση II με χορηγό επικοινωνίας το filologika.gr

Η νέα ημερίδα με τίτλο “Η κερκίδα των Φιλολόγων II: Εξελιγμένα Μοντέλα Διδακτικής – Παρουσίαση Ύλης Β’ Λυκείου” θα διεξαχθεί αυτήν την Κυριακή 2 Απριλίου.

Λίγα Λόγια για τον Ομιλητή

Ο Φώτης Παντόπουλος εργάζεται με το project διδακτικής και συμβουλευτικής «My name is Teacher»  από το 2012 παρουσιάζοντας πλήθος video και -το τελευταίο έτος- τηλεοπτικών εκπομπών «Η ώρα του Δασκάλου», τα οποία αφορούν τη διδασκαλία της έκθεσης και τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι. Από το 2015 παραδίδει σεμινάρια επιμόρφωσης φιλολόγων σε όλη τη χώρα με μεγάλη επιτυχία.

Αναγνωρίζοντας το υπάρχον κενό σε ζητήματα διδακτικής προσφέρει απλόχερα την εμπειρία που έχει αποκομίσει ασχολούμενος επί 28 έτη με τη διδασκαλία του μαθήματος της Έκθεσης, αλλά και επί 17 έτη ειδικά με τη Διδακτική, τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας. Στην Ημερίδα θα καλυφθούν αντικείμενα τα οποία, ενώ αποτελούν καθημερινό ζητούμενο στον εργασιακό μας χώρο, δεν διδάσκονται στις Πανεπιστημιακές Σχολές.

Πληροφορίες για Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης Αθηνών, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών την Κυριακή 2 Απριλίου 2017,  στον ίδιο χώρο όπου διεξήχθη και η πρώτη Ημερίδα Διδακτικής.

Για την καλύτερη παρακολούθηση των εργασιών καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους το σχολικό εγχειρίδιο της Β’ Λυκείου.

Ώρα έναρξης 11:00

Διάλειμμα: 13:00- 13:30

Ώρα Λήξης: 15:00

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα Διδακτικής στην Έκθεση II συμβουλευτείτε τον παρακάτω χάρτη

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης που διοργανώνουν το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και το Εργαστήριο Τηλεκπαίδευσης του εν λόγω Τμήματος,  συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία στη φόρμα που θα βρείτε εδώ

Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x