Η Νέα Μειωμένη Ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η Νέα Μειωμένη Ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ανακοινώθηκε η νέα μειωμένη ύλη για τις πανελλαδικές Εξετάσεις από το Υπουργείο Παιδείας.

 

Η μείωση της ύλης   είναι    αναλογική   σε όλα τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα στην Γ’ τάξη του συνόλου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, σύμφωνα με την πρόοδο που είχε πραγματοποιηθεί στη διδασκαλία της ύλης και κυμαίνεται γύρω στο 20%-25% σε κάθε μάθημα, όπως είχε συμβεί και πέρυσι.

Συγκεκριμένα η  μείωση της ύλης είναι βασισμένη στην ύλη που έχει διδαχθεί στα Λύκεια, με βάσει τις δηλώσεις που κλήθηκαν κι έκαναν οι καθηγητές έως  16-12-2020.

Για να δείτε τη νέα ύλη στην οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι τωνΓΕΛ στις πανελλαδικές Εξετάσεις πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Η Νέα Μειωμένη Ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις – ΓΕΛ

Για να δείτε τη νέα ύλη στην οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές Εξετάσεις πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Η Νέα Μειωμένη Ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις – ΕΠΑΛ

 

 

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x