Γλωσσικές Ασκήσεις για το Γυμνάσιο - Εκδόσεις Ζήτη (Διαγωνισμός)

Γλωσσικές Ασκήσεις για το Γυμνάσιο – Εκδόσεις Ζήτη (Διαγωνισμός)

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Γυμνάσιο οι μαθητές στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας έρχονται σε επαφή με ποικίλα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατανόηση και εξοικείωσή τους με αυτά αποτελεί η συνεχής εξάσκησή τους προκειμένου να οικειοποιηθούν τις παρουσιαζόμενες έννοιες. Παράλληλα, απαιτείται η ολόπλευρη προσέγγισή τους μέσα από ποικιλία ασκήσεων, οι οποίες τους επιτρέπουν να εξασκηθούν και να αξιοποιήσουν έμπρακτα τις θεωρητικές γνώσεις που κατέχουν για το εξεταζόμενο κάθε φορά φαινόμενο.

Οι συνεχίζοντας την πολύχρονη παρουσία τους στο πλευρό εκπαιδευτικών και μαθητών έθεσαν σε κυκλοφορία τις “” ένα νέο βιβλίο το οποίο θα αποτελέσει πολύτιμο σύντροφο όλων στην ενασχόλησή τους με τη Νεοελληνική Γλώσσα στο Γυμνάσιο.

Στις σελίδες του οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν ποικιλία ασκήσεων και για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου, χωρισμένες ανά ενότητα τις οποίες μπορούν να εντάξουν στην εκπαιδευτική διαδικασία με στόχο την εξάσκηση και εξοικείωσή τους με τα υπό μελέτη συντακτικά και γραμματικά φαινόμενα.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην εικόνα

 

Το βιβλίο υπογράφει η Γεωργία Π. Αποστολίδου η οποία έχει συγγράψει και το “” το οποίο κυκλοφορεί επίσης από τις

Το filologikaGr εξασφάλισε 3 αντίτυπα για ισάριθμους τυχερούς και διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο 3 βιβλία.

 

Δηλώστε ονοματεπώνυμο και email στη σελίδα του διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση για ένα από τα 3 αντίτυπα.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Γλωσσικές Ασκήσεις για το Γυμνάσιο – Εκδόσεις Ζήτη (Διαγωνισμός)

 

 

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x