Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια ιδιωτών εκπαιδευτικών

Φοιτητικό Επίδομα: Ξεκινούν οι αιτήσεις

Φοιτητικό Επίδομα: Ξεκινούν οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα ύψους 1000 ευρώ – Εκδόθηκε η εγκύκλιος!

Φοιτητικό Επίδομα 2018-2019: Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, ξεκινούν από την Τρίτη 4 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019. Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων εξέδωσε σήμερα την ΕΓΚΥΚΛΙΟ όπου συμπεριλαμβάνονται όλες οι Προϋποθέσεις, Δικαιολογητικά & Διαδικασία υποβολής των αιτήσεων που πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές πριν υποβάλουν την αίτηση τους.

Διευκρινίζεται ότι στο σύνολο των τετραγωνικών μέτρων (200 τ.μ.) δεν προσμετρούνται τα ημιτελή κτίσματα για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα. Το εν λόγω πλαίσιο, δε, εφαρμόζεται από το ακαδ. έτος 2018-2019 και εφεξής. Το μεγαλύτερο μέρος των δικαιολογητικών θα ελέγχεται μέσω αυτόματης διασύνδεσης ηλεκτρονικής εφαρμογής με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων από όπου αντλούνται τα σχετικά στοιχεία. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις που αφορούν στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 θα υποβάλλονται από την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, (Αναλυτικές Πληροφορίες εδώ).

Πηγή

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

 

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x