Ένα δέντρο μια φορά

«Ένα δέντρο μια φορά»: Το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά που Έγινε Ταινία!

Η φιλία ανάμεσα σε ένα δέντρο και ένα αγόρι είναι μια υπέροχη ιστορία κινουμένων σχεδίων του Ευγένιου Τριβιζά που θίγει με όμορφο τρόπο σοβαρά θέματα.

Η δυνατή φιλία ανάμεσα σε ένα αγόρι χωρίς ένα ζεστό σπίτι και ένα δέντρο ξεδιπλώνει σκέψεις και προβληματισμούς που αφορούν την μοναξιά, την εγκατάλειψη και την φύση, την οποία αγνοούμε και καταστρέφουμε.

Η συγκεκριμένη ταινία μικρού μήκους είναι βασισμένη στην ιστορία του γνωστού Ευγένιου Τριβιζά, «Ένα δέντρο μια φορά», που υλοποίησε αριστοτεχνικά στην οθόνη ο ίδιος και ο Παναγιώτης Ράππας, ο οποίος έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, με μουσική από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Δείτε το βίντεο με ήχο στα ελληνικά:


Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x