Λοίμωξη από Κορωνοϊό COVID-19: Επίσημες Οδηγίες ΕΟΔΥ για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (31/08/2020)

Λοίμωξη από Κορωνοϊό: Επίσημες Οδηγίες ΕΟΔΥ για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (31/08/2020)

Σκοπός των παρακάτω οδηγιών είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών και του άλλου προσωπικού των Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας (και μέσω αυτών και των μαθητών) σχετικά με την επαναλειτουργία των σχολείων από τον Σεπτέμβριο του 2020, τη λοίμωξη COVID-19, τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού, τις απαραίτητες ενέργειες σε περίπτωση εμφάνισης περιστατικού ύποπτου για λοίμωξη COVID-19 και γενικά την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων. Οι οδηγίες αφορούν επίσης τη λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Τυπικής Ανάπτυξης (ΚΔΑΠ).

Ακολουθούν οι επίσημες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Υγείας για τις περιπτώσεις λοίμωξης από SARS–CoV-2 (COVID-19) για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Μπορείτε να τις κατεβάσετε σε μορφή pdf από το παρακάτω σύνδεσμο:

Επίσημες Οδηγίες ΕΟΔΥ για λοίμωξη COVID 19 για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση


Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!