Επιμορφωτικό Υλικό για τα Αρχαία Ελληνικά (Φάκελος Υλικού) 9η Ενότητα

Επιμορφωτικό Υλικό για τα Αρχαία Ελληνικά (Φάκελος Υλικού) 9η Ενότητα

Μετά το επιμορφωτικό υλικό που δημοσίευσε για τις πρώτες τρεις ενότητες του Φακέλου Υλικού -στο οποίο στηρίχθηκε το σύνολο των σχολικών βοηθημάτων που κυκλοφόρησαν- ο συνάδελφος Βασίλειος Μπετσάκος ανάρτησε νέο αρχείο με Επιμορφωτικό Υλικό για τα Αρχαία Ελληνικά (Φάκελος Υλικού) 9η Ενότητα, η οποία ανήκει στην Πολιτεία του Πλάτωνα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βασίλειος Μπετσάκος είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας που ετοίμασε τον νέο Φάκελο Υλικού για τα Αρχαία Ελληνικά της Γ’ Λυκείου, Καθηγητής Φιλόλογος στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και Διδάσκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Για να το κατεβάσετε το αρχείο κάντε απλώς κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

Επιμορφωτικό υλικό για τα Αρχαία Ελληνικά Γ’ Λυκείου 9η Ενότητα

Για να το κατεβάσετε το επιμορφωτικό υλικό που έχει δημοσιεύσει ο κ. Μπετσάκος για τις τρεις πρώτες ενότητες του Φακέλου Υλικού κάντε απλώς κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

Για να βρείτε υλικό που αφορά την Ενιαία Εξέταση Γλώσσας και Λογοτεχνίας επιλέξτε τον κατάλληλο σύνδεσμο από τους παρακάτω:

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x