Επιμορφωτικό Σεμινάριο: Ανιχνεύοντας το χάρισμα του παιδιού μας

Επιμορφωτικό Σεμινάριο: Ανιχνεύοντας το χάρισμα του παιδιού μας

Επιμορφωτικό Σεμινάριο: Ανιχνεύοντας το χάρισμα του παιδιού μας

Η Μάνια Ζηρίδη, ψυχολόγος Εκπαίδευσης με πολύτιμα «εφόδια» τις εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά και την πολυετή πείρα στα Εκπαι­δευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη, διοργανώνει, σε συνεργασία με μαθητές του σχολείου, ειδικό σεμινάριο- workshop, προκειμένου να βοηθήσει τους γονείς να ανακαλύψουν και να αναδείξουν το χάρισμα του παιδιού τους. Το σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτικές συμβουλές και βιωματικές δραστηριότητες που στηρίζονται στους πολλαπλούς τύπους νοημοσύνης οι οποίοι ερευνώνται συστηματικά από το Πανεπιστήμιο του Harvard.

Μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες, οι γονείς μπορούν να ανακαλύψουν και να αναδείξουν το χάρισμα του παιδιού τους και ίσως… και του ίδιου τους του εαυτού!

Όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12.oo-14.oo στα Public Συντάγματος.

Προσοχή

Το σεμινάριο είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η δήλωση συμμετοχής προκειμένου να διασφαλιστεί η άρτια πραγματοποίησή του.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ

 

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x