Επανασχεδιασμός της Τράπεζας Θεμάτων

Επανασχεδιασμός της Τράπεζας Θεμάτων

Το πληροφοριακό σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων θα επανασχεδιαστεί 

Σε ερώτηση που του έγινε (εξετάζεται ο ανασχεδιασμός ή η επικαιροποίηση της Τράπεζας των Θεμάτων;) στην παρθενική του συνέντευξη ως Πρόεδρος του ΙΕΠ, ο κ. Σπύρος Δουκάκης απάντησε ότι το επόμενο διάστημα, θα επικαιροποιηθούν τόσο τα ίδια τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων, όσο και ο τρόπος που δίνονται στα σχολεία.

“Σχεδιάζουμε οι αλλαγές να μην έρθουν απότομα στην εκπαιδευτική κοινότητα αλλά σε βάθος χρόνου με ενημέρωση και εξοικείωση της εκπαιδευτικής κοινότητας” είπε ο κ. Δουκάκης και συμπλήρωσε:

“Χρειάζεται μια ανακατανομή των θεμάτων, να αφαιρεθούν κάποια θέματα, πιθανώς να προστεθούν κάποια άλλα, να υπάρχει μια κλιμακούμενη δυσκολία, ενώ ένα ζήτημα που τίθεται υπό συζήτηση είναι ο τρόπος με τον οποίο έρχονται τα θέματα στα σχολεία μας και το πώς μπορούμε να ενισχύσουμε τους εκπαιδευτικούς να δουλέψουν την Τράπεζα των Θεμάτων”.

Παράλληλα το πληροφοριακό σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων θα επανασχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολο και προσβάσιμο, ενώ έχει ήδη ενισχυθεί στην ασφάλειά του.

Πηγή: Alfavita

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x