Εκδόσεις Ζήτη: Τεχνικές Έκφρασης Βιβλίο Ασκήσεων Γ Λυκείου

Εκδόσεις Ζήτη: Τεχνικές Έκφρασης Βιβλίο Ασκήσεων Γ Λυκείου

Εκδόσεις Ζήτη: Τεχνικές Έκφρασης Βιβλίο Ασκήσεων Γ Λυκείου

Με τις πανελλήνιες εξετάσεις να πλησιάζουν ολοένα και πιο κοντά καθώς οι εβδομάδες κυλούν η ανάγκη για υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό για την αποτελεσματική προετοιμασία των υποψηφίων κορυφώνεται. Οι καθηγητές αναζητούν τα κατάλληλα κριτήρια αξιολόγησης για να ελέγξουν την απόδοση των μαθητών τους τόσο στη διδαχθείσα ύλη όσο και στα εναπομείναντα κεφάλαια. Την ανάγκη αυτή έρχεται να καλύψει το βιβλίο της Μαρίας Πετροπούλου   “Τεχνικές έκφρασης – Βιβλίο ασκήσεων” το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ζήτη και υπόσχεται να δώσει λύση στις απαιτήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών μαθητών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ στην εικόνα

Το βιβλίο “Τεχνικές έκφρασης – Βιβλίο ασκήσεων” εμπεριέχει 46 πλήρη κριτήρια αξιολόγησης καθώς και μεμονωμένες ασκήσεις θεωρίας για το μάθημα της Έκφρασης-Έκθεσης της Γ’ Λυκείου.
Αποτελεί απαραίτητο συμπλήρωμα του βιβλίου “Τεχνικές Έκφρασης – Έκφραση-Έκθεση Γ’ Λυκείου“, αλλά λειτουργεί και αυτόνομα ως βοήθημα, αφού προσφέρει στον μαθητή υλικό για την προετοιμασία του για τις τελικές εξετάσεις του συγκεκριμένου μαθήματος.

Αποτελεί ιδανικό εργαλείο για κάθε καθηγητή, ο οποίος επιδιώκει να εμπλουτίσει την ύλη του μαθήματός του με πρωτότυπο υλικό.

Τα κριτήρια αξιολόγησης αφορούν 30 θεματικές ενότητες που περιλαμβάνονται στην ύλη του σχολικού βιβλίου και των εξετάσεων.

Τα κείμενα των κριτηρίων στην πλειονότητά τους είναι άρθρα της περιόδου 2000-2010, με ερωτήσεις προσαρμοσμένες στο ύφος και τις απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Στο συνοδευτικό CD περιέχονται οι απαντήσεις των ασκήσεων θεωρίας και των κριτηρίων αξιολόγησης.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Μαρίας Πετροπούλου σπούδασε Κλασική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ. Έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακά σεμινάρια στα Παιδαγωγικά και την Ψυχολογία και συμμετείχε ως εισηγήτρια σε Πανελλήνια Συνέδρια παιδαγωγικού περιεχομένου. Υπήρξε συνεργάτης θερινών σχολείων και αρθρογραφεί στις εφημερίδες Βήμα, Εφημερίδα των Συντακτών, στο διαδικτυακό ιστότοπο protagon.gr και στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς». Από το 1997 διδάσκει ως φιλόλογος με ειδίκευση στη Νεοελληνική γλώσσα στη Μέση εκπαίδευση. Έχει συγγράψει επίσης τα σχολικά βοηθήματα Τεχνικές Έκφρασης – βιβλίο Ασκήσεων για τη Γ λυκείου και Τεχνικές Έκφρασης – Έκφραση Έκθεση Β Λυκείου σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΖΗΤΗ.

 

 

 

 

Η ομάδα του filologika.gr

 

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω.

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x