Office Word

Δωρεάν Office 365 για Εκπαιδευτικούς

Ζούμε σε μία εποχή που η Πολιτεία έχει εξαπολύσει μνημειώδες κυνηγητό έναντι του ιδιωτικού τομέα και όλοι καταφέρονται κατά των μεγάλων εταιρειών για την εμμονή τους στο κέρδος. Η Microsoft όμως έρχεται να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας δωρεάν Office 365 για Εκπαιδευτικούς.

Η χώρα μας, ως γνωστόν, βρίσκεται σε βαθύτατη οικονομική κρίση, η οποία έχει μετατραπεί σε κοινωνική, σχεδόν τα δέκα τελευταία χρόνια! Μπροστά στο φάσμα της πενίας και της φτωχοποίησης όλοι επικεντρώνονται στην κάλυψη των άμεσων βιοτικών αναγκών τους, παραμελώντας οτιδήποτε δεν άπτεται του άμεσου βιοποριστικού ενδιαφέροντός τους. Από τον κανόνα αυτό δε θα μπορούσε να ξεφύγει η εκπαίδευση, η οποία διέρχεται εντονότατη κρίση. Η Πολιτεία μειώνει περαιτέρω τις ήδη ισχνές παροχές της, αφήνοντας τους μάχιμους εκπαιδευτικούς “ξαρμάτωτους” να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του σύγχρονου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα εισηγείται την εισαγωγή και αξιοποίηση των ΤΠΕ στην καθημερινή διδακτική πρακτική.

Άμεσα ανακύπτει λοιπόν το ερώτημα πώς οι δάσκαλοι και οι καθηγητές θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στα κελεύσματα των καιρών από τη στιγμή που η επίσημη Πολιτεία δεν στέκεται δίπλα τους ως πολύτιμος αρωγός και συμπαραστάτης; Την απάντηση έρχεται να δώσει η ιδιωτική πρωτοβουλία!

Η Microsoft Hellas, εναρμονιζόμενη με την εμπορική πολιτική της παγκοσμίως γνωστής πολυεθνικής εταιρείας προσφέρει σε όλους τους εκπαιδευτικούς και σπουδαστές το γνωστό πακέτο γραφείου Office 365, δωρεάν για Πάντα!

Για να αποκτήσετε την παραπάνω προσφορά πατήστε εδώ.

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι διαθέσιμη δωρεάν για τους καθηγητές που αυτή τη στιγμή εργάζονται σε ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα και για τους σπουδαστές που σπουδάζουν σε ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα. Η υπηρεσία περιλαμβάνει το Office Online (Word, PowerPoint, Excel και OneNote), 1 TB χώρου αποθήκευσης στο OneDrive, το Yammer και τοποθεσίες του SharePoint. Ορισμένες σχολές επιτρέπουν στους καθηγητές και στους σπουδαστές να εγκαταστήσουν τις πλήρεις εφαρμογές του Office σε έως 5 PC ή Mac δωρεάν. Εάν η σχολή σας παρέχει αυτή την πρόσθετη δυνατότητα, θα δείτε το κουμπί “Εγκατάσταση του Office” στην αρχική σελίδα του Office 365 όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Διαβάστε Επίσης: Ο Πλάτωνας Για τον Τράμπ

Προϋποθέσεις δωρεάν απόκτησης

Για να αποκτήσετε το Office 365 δωρεάν απαιτείται να πληροίτε μερικές βασικές προϋποθέσεις:

  • Πρέπει να είστε μέλος του διδακτικού ή του διοικητικού προσωπικού πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα.
  • Θα χρειαστεί να επαληθεύσετε ότι ανήκετε σε ένα πιστοποιημένο εκπαιδευτικό ίδρυμα για να εκμεταλλευτείτε αυτές τις προσφορές.
  • Να έχετε μια έγκυρη σχολική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας έχει δοθεί από τη σχολή (για παράδειγμα, contoso.edu) στην οποία μπορείτε να λαμβάνετε εξωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Να είστε σε νόμιμη ηλικία για να εγγραφείτε ατομικά σε μια ηλεκτρονική προσφορά (13 ετών)
  • Να έχετε σύνδεση στο Internet.

Εγγραφή Σχολής

Σε περίπτωση που το σχολείο ή η σχολή σας δεν περιλαμβάνεται στον υπάρχοντα κατάλογο των εγγεγραμμένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που δικαιούνται την παραπάνω προσφορά μπορείτε μόνοι σας να εγγράψετε το σχολείο ή τη σχολή σας, αφού επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος Office 365 για εκπαιδευτικά ιδρύματα. Σε πολλές περιπτώσεις, ο χρόνος απόκρισης είναι άμεσος μέσω μιας αυτοματοποιημένης διαδικασίας επαλήθευσης. Σε άλλες περιπτώσεις, όταν απαιτείται η επαλήθευση ενός ιδρύματος, δεν χρειάζονται συνήθως περισσότερες από τρεις έως επτά ημέρες. Αν πλησιάζει το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών και δεν έχετε λάβει έγκριση καταλληλότητας, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών.

Λήξη προσφοράς

Από τη στιγμή που εργάζεστε σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο που πληροί τις προϋποθέσεις, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα ανελλιπώς. Όταν αποχωρήσετε από το συγκεκριμένο εκπαιδευτήριο:

  • Οι εφαρμογές του Office θα μεταβούν σε κατάσταση μειωμένης λειτουργικότητας, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορείτε να βλέπετε έγγραφα, αλλά δεν θα μπορείτε να τα επεξεργαστείτε ή να δημιουργήσετε νέα έγγραφα.
  • Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που σχετίζονται με τη σχολική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως, για παράδειγμα, το Office Online και το OneDrive, δεν θα λειτουργούν πλέον.

 

Η παραπάνω προσφορά λύνει κυριολεκτικά τα χέρια χιλιάδων εκπαιδευτικών και σπουδαστών, οι οποίοι αποκτούν δωρεάν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας λογισμικό δωρεάν, χωρίς καμία ουσιαστικά χρονική δέσμευση!

 

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x