Τράπεζα Θεμάτων Β Λυκείου Αποδελτίωση

Τράπεζα Θεμάτων Β Λυκείου Αποδελτίωση

Λήψη Αρχείου

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα δείτε άμεσα το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

  Το αρχείο «Τράπεζα Θεμάτων Β Λυκείου Αποδελτίωση» περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση όλων των κριτηρίων της Τράπεζας Θεμάτων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας στη Β Λυκείου. Στις σελίδες του παρουσιάζεται  η ταυτότητα των κειμένων στα οποία θα εξεταστούν οι μαθητές καθώς και περιγραφή των ασκήσεων που περιλαμβάνονται σε κάθε επιμέρους κριτήριο. Με αυτόν τον τρόπο ο διδάσκων γνωρίζει -ανάλογα τη θεματική ενότητα που επιθυμεί να εξετάσει- ποιο αρχείο οφείλει να διαλέξει για να εξασκήσει τους μαθητές του σε συγκεκριμένες εκφωνήσεις ή τύπους ασκήσεων.

   

  Το έργο «Τράπεζα Θεμάτων Β Λυκείου Αποδελτίωση» επιμελήθηκε η συνάδελφος Μαρία Μποβολή και διανέμεται δωρεάν από τον ιστότοπό μας.

   

  Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

   

   

   

  Ακόμη, στη σελίδα μας Downloads μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ δωρεάν πολλά ακόμη αξιόλογα αρχεία για κατέβασμα σχετικά με την Τράπεζα Θεμάτων στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

  Τράπεζα Θεμάτων Κριτήρια Αξιολόγησης Νεοελληνική Γλώσσα (Ενιαία Εξέταση)

  Τράπεζα Θεμάτων Κριτήρια Αξιολόγησης Νεοελληνική Γλώσσα- Απαντήσεις (Ενιαία Εξέταση)

  Μην ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

   

   Η Ομάδα του filologika.gr

   Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!