Τράπεζα Θεμάτων Β Λυκείου Αποδελτίωση Ερωτήσεων

Σχετικά με το Download

Το αρχείο «Τράπεζα Θεμάτων Β Λυκείου Αποδελτίωση Ερωτήσεων» περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση των ερωτήσεων που περιλαμβάνονται στα κριτήρια της Τράπεζας Θεμάτων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας στη Β Λυκείου. Στις σελίδες του παρουσιάζονται ενδεικτικές απαντήσεις για ερωτήσεις που αφορούν θέματα γλωσσικών επιλογών, στίξης καθώς και συνοχής συνοδευόμενες από την αντίστοιχη αιτιολόγηση. Προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καθώς τους παρέχει συγκεντρωμένες τις ενδεικτικές απαντήσεις του ΙΕΠ για συγκεκριμένες εκφωνήσεις ή τύπους ασκήσεων.

 

Το έργο «Τράπεζα Θεμάτων Β Λυκείου Αποδελτίωση Ερωτήσεων» επιμελήθηκε ο συνάδελφος Δρ. Τάσος Χατζηαναστασίου και διανέμεται δωρεάν από τον ιστότοπό μας.

 

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

 

 

 

Ακόμη, στη σελίδα μας Downloads μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ δωρεάν πολλά ακόμη αξιόλογα αρχεία για κατέβασμα σχετικά με την Τράπεζα Θεμάτων στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Τράπεζα Θεμάτων Β Λυκείου Αποδελτίωση

 

 

Μην ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

 

    Το email σας (απαραίτητο)

    Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου του filologika.gr

    Λεπτομέρειες