Θεματολογικός Χρονολογικός Πίνακας

Θεματολογικός Χρονολογικός Πίνακας

Λήψη Αρχείου

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα δείτε άμεσα το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

Το αρχείο «Θεματολογικός Χρονολογικός Πίνακας» γεγονότων που περιλαμβάνονται στο βιβλίο της ιστορίας προσανατολισμού της Γ Λυκείου αποσκοπεί στην διασύνδεση γεγονότων από διαφορετικά κεφάλαια τα οποία, αν και συμβαίνουν στην ίδια χρονική περίοδο, βρίσκονται κατανεμημένα σε διαφορετικά κεφάλαια του σχολικού εγχειριδίου. Με τη βοήθεια του πίνακα οι μαθητές μπορούν να αντιληφθούν ποια γεγονότα συμβαίνουν παράλληλα στον οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό τομέα προκειμένου να δημιουργήσουν ολοκληρωμένη αντίληψη της ιστορικής περιόδου που εξετάζουν. Με τη μελέτη του οι υποψήφιοι μπορούν να προσεγγίσουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τα ιστορικά παραθέματα που τους δίδονται καθώς μπορούν να τα εντάξουν με επιτυχία στην ιστορική ακολουθία. 

Το έργο επιμελήθηκε η συνάδελφος Ευαγγελία Μπίτζιου και διανέμεται δωρεάν από τον ιστότοπό μας.

 

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου «Θεματολογικός Χρονολογικός Πίνακας».

 

Ακόμη, στη σελίδα μας Downloads μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ δωρεάν και άλλα αξιόλογα αρχεία για κατέβασμα σχετικά με το μάθημα της Ιστορίας στο Λύκειο

Πίνακας Χρονολογιών Ιστορίας Προσανατολισμού

Θέματα Πανελληνίων Ιστορίας 2000-2016 Ανά Κεφάλαιο

 

Μην ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

 

 

    Η Ομάδα του filologika.gr

    Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!