Θέματα Πανελληνίων Ιστορίας 2000-2016 Ανά Κεφάλαιο

Θέματα Πανελληνίων Ιστορίας 2000-2016

Λήψη Αρχείου

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα δείτε άμεσα το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα Θέματα Πανελληνίων Ιστορίας 2000-2016 Ανά Κεφάλαιο για όλους τους συναδέλφους και μαθητές της Ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδών, τα οποία μας παραχώρησε η εκλεκτή συνάδελφος Βάλια Μπουγάδη, Φιλόλογος στο 1ο Λύκειο Καισαριανής.
Το βιβλίο ακολουθεί τη δομή του σχολικού εγχειριδίου και σε κάθε ενότητα υπάρχουν όλες οι ερωτήσεις οι οποίες έχουν αντληθεί από αυτή με αναφορά του χρόνου και του είδους της εξέτασης. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές και οι συνάδελφοι μπορούν να αποκτήσουν άμεση εποπτεία του είδους και της συχνότητας εξέτασης των επιμέρους ενοτήτων του σχολικού εγχειριδίου

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου «Θέματα Πανελληνίων Ιστορίας 2000-2016»

Επίσης, αν δεν έχετε κατεβάσει ήδη τα «Άγνωστα Κείμενα Πανελληνίων Εξετάσεων 2000-2016», πατήστε εδώγια να τα αποκτήσετε!

Μη ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

 

 

    Η Ομάδα του filologika.gr

    Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!