Θέμα Β Προθετικότητα (Ερωτήσεις-Απαντήσεις)

Σχετικά με το Download

Το αρχείο «Θέμα Β Προθετικότητα (Ερωτήσεις-Απαντήσεις)» περιλαμβάνει 60 ενδεικτικές ερωτήσεις που σχετίζονται με την εξέταση του Θέματος Β στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας – Λογοτεχνίας. Βασικός γνώμονας στη σύνταξη των ερωτήσεων είναι η κατάδειξη της πρόθεσης – σκοπού του συντάκτη του εκάστοτε κειμένου και ο προσδιορισμός της επικοινωνιακής αποτελεσματικότητας των συγκεκριμένων επιλογών. Πολλές από τις ερωτήσεις προέρχονται από τις ενδεικτικές εκφωνήσεις που περιλαμβάνονται στις οδηγίες του ΙΕΠ, τον φάκελο υλικού της Γ Λυκείου, καθώς και την τράπεζα θεμάτων της Β Λυκείου. Οι ερωτήσεις παρουσιάζονται ομαδοποιημένες ανά κεφάλαιο για λόγους διευκόλυνσης των μαθητών/τριων στη μελέτη τους  ενώ προσφέρονται ενδεικτικές απαντήσεις για όλες.

Το έργο «Θέμα Β Προθετικότητα (Ερωτήσεις-Απαντήσεις)» επιμελήθηκαν οι συνάδελφοι-συγγραφείς Άννα Σιάτρα και Μπικάκης Μιχάλης και διανέμεται δωρεάν από τον ιστότοπό μας.

 

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

 

 

 

Ακόμη, στη σελίδα μας Downloads μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ δωρεάν πολλά ακόμη αξιόλογα αρχεία για κατέβασμα σχετικά με την Τράπεζα Θεμάτων στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Τράπεζα Θεμάτων Β Λυκείου Αποδελτίωση Ερωτήσεων

Τράπεζα Θεμάτων Β Λυκείου Αποδελτίωση

«Νεοελληνική Γλώσσα Θέμα Β Ενδεικτικές Ερωτήσεις-Απαντήσεις»

 

Μην ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

 

    Το email σας (απαραίτητο)

    Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου του filologika.gr

    Λεπτομέρειες