Πίνακας Χρονολογιών Ιστορίας Προσανατολισμού

πίνακας χρονολογιών ιστορίας προσανατολισμού

Λήψη Αρχείου

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα δείτε άμεσα το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

Το αρχείο “Πίνακας Χρονολογιών Ιστορίας Προσανατολισμού” περιλαμβάνει συγκεντρωμένες όλες τις ημερομηνίες και τις χρονολογίες που αναφέρονται στο βιβλίο της Ιστορίας Προσανατολισμού της Γ Λυκείου για όλους τους συναδέλφους και μαθητές της Ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδών.
Πρόκειται για προϊόν εργασίας το οποίο μας παραχώρησε η εκλεκτή συνάδελφος Κυριακή Θεοδοσιάδου, Φιλόλογος και Υπ. Διδάκτωρ Παιδαγωγικής ΠΔΜ και διανέμεται δωρεάν από τον ιστότοπό μας.

Οι πίνακες είναι χωρισμένοι ανά ενότητα και κεφάλαιο για να προσφέρουν συνοπτική και οργανωμένη πρόσληψη του περιεχομένου και αποσκοπούν στη διευκόλυνση της μελέτης του μαθητή.

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου “Πίνακας Χρονολογιών Ιστορίας Προσανατολισμού.

 

Ακόμη, στη σελίδα μας Downloads  μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ δωρεάν τα παρακάτω έργα της Κυριακής Θεοδοσιάδου.

Σχεδιαγράμματα Πρωταγόρας

Σχεδιαγράμματα Πολιτεία

Σχεδιαγράμματα Ηθικά Νικομάχεια

Σχεδιαγράμματα Πολιτικά 

 

Μη ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

 

    Η Ομάδα του filologika.gr

    Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!