Ορισμοί Εννοιών Ιστορίας Προσανατολισμού

Ορισμοί Εννοιών Ιστορίας Προσανατολισμού

Λήψη Αρχείου

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα δείτε άμεσα το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

.Το αρχείο 'Ορισμοί Εννοιών Ιστορίας Προσανατολισμού' περιλαμβάνει συγκεντρωμένους όλoυς τους ορισμούς που αναφέρονται στο βιβλίο της Ιστορίας Προσανατολισμού της Γ Λυκείου καθώς και αναλυτικό κατάλογο με τις χρονολογίες στις οποίες ζητήθηκε από τους μαθητές να δώσουν τον ορισμό μιας ιστορικής έννοιας. Το αρχείο έχει συνταχθεί προς διευκόλυνση των συναδέλφων και μαθητών της Ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδώνθητέ
Πρόκειται για προϊόν εργασίας το οποίο μας παραχώρησε η εκλεκτή συνάδελφος Γεωργία Μωραΐτη και διανέμεται δωρεάν από τον ιστότοπό μας.

Οι ορισμοί είναι χωρισμένοι ανά ενότητα και κεφάλαιο για να προσφέρουν συνοπτική και οργανωμένη πρόσληψη του περιεχομένου. Η επιλογή αυτή αποσκοπεί στη διευκόλυνση της μελέτης του μαθητή.

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου 'Ορισμοί Εννοιών Ιστορίας Προσανατολισμού'.

 

Ακόμη, στη σελίδα μας Downloads μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ δωρεάν  και άλλα αρχεία για το μάθημα της Ιστορίας:

Πίνακας Χρονολογιών Ιστορίας Προσανατολισμού

 

Μη ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

 

    Η Ομάδα του filologika.gr

    Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!