Οδηγός Σύνταξης Αδίδακτου Κειμένου

Οδηγός Σύνταξης Αδίδακτου Κειμένου

Λήψη Αρχείου

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα δείτε άμεσα το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

Το αρχείο “Οδηγός Σύνταξης Αδίδακτου Κειμένου” περιλαμβάνει σύντομες αλλά ουσιαστικές οδηγίες για την προσέγγιση του Αδίδακτου Κειμένου στα Αρχαία Ελληνικά. Εκκινώντας από τη σύνταξη του ρήματος και προχωρώντας σταδιακά στην αναγνώριση όλων των λέξεων του δοθέντος αποσπάσματος αποτελεί ιδανικό βοηθό για την προσέγγιση του νοήματος σε κάθε απόσπασμα της αρχαίας ελληνικής με το οποίο θα έλθουν σε επαφή οι μαθητές της Ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδών και όχι μόνο.
Πρόκειται για προϊόν εργασίας το οποίο μας παραχώρησε η εκλεκτή συνάδελφος Κυριακή Θεοδοσιάδου, Φιλόλογος και Υπ. Διδάκτωρ Παιδαγωγικής ΠΔΜ από το Φιλολογικό Διδασκαλείο, το οποίο διανέμεται δωρεάν από τον ιστότοπό μας.

 

Η παρουσίαση του υλικού γίνεται σε έξι (6) βήματα- στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν το σύνολο των όρων που θα συναντήσουν οι μαθητές κατά τη διάρκεια προσέγγισης του αρχαιοελληνικού λόγου συντελώντας θετικά στη  διευκόλυνση της μελέτης του μαθητή.

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου “Οδηγός Σύνταξης Αδίδακτου Κειμένου.

 

Ακόμη, στη σελίδα μας Downloads  μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ δωρεάν τα παρακάτω έργα της Κυριακής Θεοδοσιάδου.

Σχεδιαγράμματα Πρωταγόρας

Σχεδιαγράμματα Πολιτεία

Σχεδιαγράμματα Ηθικά Νικομάχεια

Σχεδιαγράμματα Πολιτικά 

Πίνακας Χρονολογιών Ιστορίας Προσανατολισμού

 

Μη ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

 

    Η Ομάδα του filologika.gr

    Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!