Νεοελληνική Γλώσσα Θέμα Β Ενδεικτικές Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Νεοελληνική Γλώσσα Θέμα Β Ενδεικτικές Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Λήψη Αρχείου

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα δείτε άμεσα το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

Στο αρχείο «Νεοελληνική Γλώσσα Θέμα Β Ενδεικτικές Ερωτήσεις-Απαντήσεις» περιλαμβάνονται συγκεντρωμένες ενδεικτικές ερωτήσεις που σχετίζονται με το Θέμα Β όπως αυτό απαντά στα κριτήρια αξιολόγησης της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Τις ερωτήσεις συνοδεύει το απαραίτητο υλικό για την ολοκληρωμένη και καίρια απάντηση κάθε μίας από αυτές. Το έργο ολοκληρώνεται με παραδείγματα ενδεικτικών ερωτήσεων και απαντήσεων σε πλήρες κείμενο προκειμένου να λειτουργήσουν ως υπόδειγμα για τους μαθητές της Γ Λυκείου και τους καθηγητές που ασχολούνται με το συγκεκριμένο μάθημα.

Ενδεικτικά, το αρχείο παρέχει εκπαιδευτικό υλικό για την πειθώ και τους κειμενικούς δείκτες, τα σημεία στίξης, το ύφος, τα ρηματικά πρόσωπα, κλπ.

Πρόκειται για προϊόν εργασίας το οποίο μας παραχώρησε η εκλεκτή συνάδελφος Γεωργία Μωραΐτη και διανέμεται δωρεάν από τον ιστότοπό μας.

 

 

Το συγκεκριμένο αρχείο σε συνδυασμό με το «Ερμηνευτικό Σχόλιο: Μαθητικές Προσεγγίσεις και Αξιολόγηση», έργο της ιδίας συναδέλφου, αποτελούν ολοκληρωμένη πρόταση για την επιτυχημένη προσέγγιση του ερμηνευτικού και μετασχηματιστικού σκέλους της αξιολόγησης του μαθήματος.

 

 

 

Συμπληρώνοντας το e-mail σας παρακάτω, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου«Νεοελληνική Γλώσσα Θέμα Β Ενδεικτικές Ερωτήσεις-Απαντήσεις».

 

Ακόμη, στη σελίδα μας Downloads μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ δωρεάν  και άλλα αρχεία για όλα τα φιλολογικά μαθήματα του Λυκείου.

 

 

Μη ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!
    Η Ομάδα του filologika.gr

    Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!