Νεοελληνική Γλώσσα: Θέμα Α Περίληψη

Λήψη Αρχείου

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα δείτε άμεσα το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

Στο παρόν αρχείο «Νεοελληνική Γλώσσα: Θέμα Α Περίληψη» έχουν συγκεντρωθεί σύντομες και περιεκτικές συμβουλές για την συγγραφή της περίληψης, οι οποίες στοχεύουν στη διευκόλυνση των μαθητών κατά τη συγγραφή της περίληψης.

Πέρα από μακροσκελείς θεωρίες και θεωρητικές προσεγγίσεις στο συγκεκριμένο αρχείο παρουσιάζονται όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τη σύνταξη τόσο περίληψης μέρους του αρχικού κειμένου όσο και των απόψεων του συντάκτη. Προσφέρονται κατευθυντήριες γραμμές για τα σημεία που πρέπει να αποφεύγονται όσο και για τις τεχνικές που μπορούν να αξιοποιηθούν κατά τη φάση πύκνωσης του λόγου. Παράλληλα, παρατίθενται στοιχεία που αποτιμώνται θετικά κατά την φάση της αξιολόγησης αλλά και όσα αξιολογούνται αρνητικά προκειμένου οι υποψήφιοι να μπορέσουν να αποφύγουν σφάλματα που θα τους στερήσουν πολύτιμους βαθμούς.

 

Το αρχείο «Νεοελληνική Γλώσσα: Θέμα Α Περίληψη» επιμελήθηκε η συνάδελφος Άννα Σιάτρα και διανέμεται δωρεάν από τον ιστότοπό μας.

 

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

Το αρχείο είναι έτοιμο για εκτύπωση και δεν απαιτεί καμία περαιτέρω προσπάθεια επεξεργασίας πριν την χρήση του.

 

Ακόμη, στη σελίδα μας Downloads μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ δωρεάν πολλά ακόμη αξιόλογα αρχεία για κατέβασμα σχετικά με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Νεοελληνική Γλώσσα: Θέμα Β Γλωσσικές Επιλογές

Τράπεζα Θεμάτων Β Λυκείου Αποδελτίωση

Θέμα Β Προθετικότητα (Ερωτήσεις-Απαντήσεις)

Νεοελληνική Γλώσσα Θέμα Β Ενδεικτικές Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Τράπεζα Θεμάτων Β Λυκείου Αποδελτίωση Ερωτήσεων

 

Μην ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!