Λατινικά Επισημάνσεις εφ' όλης της Ύλης

Σχετικά με το Download

Στο αρχείο «Λατινικά Επισημάνσεις εφ’ όλης της Ύλης» περιλαμβάνονται οι γραμματικές και συντακτικές επισημάνσεις όλες των ενοτήτων του σχολικού βιβλίου για διευκόλυνση των μαθητών της Γ Λυκείου. Ετερόσημα και ετερογενή ουσιαστικά, ανώμαλα ουσιαστικά και επίθετα,  ρήματα, παραδείγματα γνήσιας και ιδιόμορφης αφαιρετικής απόλυτης καθώς και δεκάδες άλλες παρατηρήσεις βρίσκονται κατηγοριοποιημένες και με αναφορά στην ενότητα που απαντούν. Με αυτόν τον τρόπο οι υποψήφιοι μπορούν να γνωρίζουν τα επίμαχα σημεία που απαντούν σε κάθε κείμενο εκ προοιμίου επιτυγχάνοντας καλύτερη οργάνωση στη μελέτη τους.

 

Το έργο «Λατινικά Επισημάνσεις εφ’ όλης της Ύλης» επιμελήθηκε η συνάδελφος Γεωργία Μωραΐτη και διανέμεται δωρεάν από τον ιστότοπό μας.

 

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

 

Ακόμη, στη σελίδα μας Downloads μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ δωρεάν πολλά ακόμη αξιόλογα αρχεία για κατέβασμα σχετικά με το μάθημα των Λατινικών

Σχεδιάγραμμα Εισαγωγής Λατινικών

Αλφαβητικός Κατάλογος Ρημάτων Λατινικά 16-50

Συντακτικό-Γραμματική Λατινικής Γλώσσας

Γραμματική Λατινικών

 

 

Μην ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

 

    Το email σας (απαραίτητο)

    Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου του filologika.gr