Κριτήρια Αξιολόγησης Λατινικών 1

Κριτήρια Αξιολόγησης Λατινικών 1

Λήψη Αρχείου

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα δείτε άμεσα το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

Στο αρχείο «Κριτήρια Αξιολόγησης Λατινικών 1», θα βρείτε συγκεντρωμένο υλικό το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί για την προετοιμασία των υποψηφίων της Ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδών. Κάποια από τα Κριτήρια προέρχονται από το Ψηφιακό Βοήθημα του Υπουργείου Παιδείας, άλλα αποτελούν προϊόν εργασίας των μελών της Ομάδας του filologika.gr και τα υπόλοιπα έχουν αλιευθεί από το διαδίκτυο.
Έκαστο κριτήριο περιλαμβάνει αποσπάσματα από δύο τουλάχιστον κείμενα του σχολικού βιβλίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Κριτήριο Προσομοίωσης για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις καθώς περιέχει: Μετάφραση, Ασκήσεις Γραμματικής και Συντακτικού κατά το πρότυπο των εξετάσεων.

 

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου «Κριτήρια Αξιολόγησης Λατινικών 1».

Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε τα Κριτήρια Αξιολόγησης Λατινικών 2, πατώντας εδώγια να τα αποκτήσετε!

 

Μη ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

 

 

    Η Ομάδα του filologika.gr

    Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!