Κριτήρια Αξιολόγησης Αριστοτέλης

Κριτήρια Αξιολόγησης Αριστοτέλης

Λήψη Αρχείου

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα δείτε άμεσα το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

Στο αρχείο «Κριτήρια Αξιολόγησης Αριστοτέλης», θα βρείτε συγκεντρωμένο υλικό το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί για την προετοιμασία των υποψηφίων της Ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδών. Τα Κριτήρια περιλαμβάνουν αποκλειστικά αποσπάσματα από τα Διδαγμένα αποσπάσματα των Αριστοτελικών έργων “Ηθικά Νικομάχεια” και “Πολιτικά” τα οποία περιλαμβάνονται στο σχολικό εγχειρίδιο.
Έκαστο κριτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Κριτήριο Προσομοίωσης για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις καθώς περιέχει: Μετάφραση, Ασκήσεις Κατανόησης και Ερμηνείας, Λεξιλογικές Ασκήσεις και Ερωτήσεις Εισαγωγής.

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου «Κριτήρια Αξιολόγησης Αριστοτέλης».

Επίσης, αν δεν έχετε κατεβάσει ήδη τα Κριτήρια Αξιολόγησης Πλάτωνας, πατήστε εδώγια να τα αποκτήσετε!

 

Μη ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

 

    Η Ομάδα του filologika.gr

    Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!