Επαναληπτικές Σημειώσεις Ιστορίας Προσανατολισμού Γ Λυκείου

Σχετικά με το Download

Το αρχείο «Επαναληπτικές Σημειώσεις Ιστορίας Προσανατολισμού Γ Λυκείου» αποτελεί καρπό πολύχρονης ενασχόλησης με το αντικείμενο και την προετοιμασία υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο συντάκτης έχει συγκεντρώσει πλήθος επίμαχων σημείων της εξεταστέας ύλης και επισημαίνει πού οφείλουν να επικεντρώσουν την προσοχή τους οι μαθητητές κατά την επανάληψή τους. Παράλληλα, παρέχει απαντήσεις σε ενδεχόμενα ερωτήματα ή διφορούμενα σημεία του σχολικού εγχειριδίου. Για λόγους διευκόλυνσης του αναγνώστη, η παρουσίαση του υλικού στις σημειώσεις ακολουθεί την σειρά έκθεσης του υλικού στο επίσημο σχολικό βιβλίο και είναι χωρισμένο σε ενότητες, σύμφωνα με την πορεία του σχολικού εγχειριδίου. Το παρόν υλικό αποτελεί πολύτιμη προσθήκη στην προσπάθεια εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής βαθμολογίας στο μάθημα της Ιστορίας Προσανατολισμού Γ Λυκείου.  

 

Το έργο επιμελήθηκε ο συνάδελφος Νίκος Μπατσίλας και διανέμεται δωρεάν από τον ιστότοπό μας.

 

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου «Επαναληπτικές Σημειώσεις Ιστορίας Προσανατολισμού Γ Λυκείου».

 

Πέρα από το παραπάνω αρχείο ο συνάδελφος Νίκος Μπατσίλας  έχει προσφέρει τα παρακάτω αρχεία τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν με το e- mail σας.

Σχολιασμός Ιστορικών Πηγών – Σύνθεση

Συνηρημένα Ρήματα Αρχαίας Ελληνικής Θεωρία & Ασκήσεις

Κλίση Ουσιαστικών Αρχαίας Ελληνικής Θεωρία & Ασκήσεις

 

Ακόμη, στη σελίδα μας Downloads μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ δωρεάν και άλλα αξιόλογα αρχεία για κατέβασμα σχετικά με το μάθημα της Ιστορίας στο Λύκειο.

Πίνακας Χρονολογιών Ιστορίας Προσανατολισμού

Θέματα Πανελληνίων Ιστορίας 2000-2016 Ανά Κεφάλαιο

 

Μην ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

 

 

    Το email σας (απαραίτητο)

    Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου του filologika.gr

    Λεπτομέρειες