Αρχαία Ελληνικά: Επαναληπτικές Ασκήσεις Γραμματικής

Αρχαία Ελληνικά: Επαναληπτικές Ασκήσεις Γραμματικής

Λήψη Αρχείου

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα δείτε άμεσα το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

Το αρχείο «Αρχαία Ελληνικά: Επαναληπτικές Ασκήσεις Γραμματικής» περιλαμβάνει πλήθος ασκήσεων στα ουσιαστικά και τα επίθετα όλων των κλίσεων μαζί με τα παραθετικά των τελευταίων, τις αντωνυμίες, τα ρήματα και των δύο συζυγιών σε όλους τους χρόνους  καθώς και τα συνηρημένα. Αποτελεί ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό υλικό για την τελική προετοιμασία μαθητών και υποψίων πριν τις τελικές εξετάσεις. Οι ζητούμενοι τύποι καλύπτουν όλο το εύρος της διδαχθείσας γραμματικής και εξετάζουν τις γνώσεις των μαθητών σε βάθος λόγω της ύπαρξης ερωτημάτων διαφορετικού βαθμού δυσκολίας.

 

Το έργο «Αρχαία Ελληνικά: Επαναληπτικές Ασκήσεις Γραμματικής» επιμελήθηκε η συνάδελφος Γεωργία Μωραΐτη και διανέμεται δωρεάν από τον ιστότοπό μας.

 

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

 

 

 

Ακόμη, στη σελίδα μας Downloads μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ δωρεάν πολλά ακόμη αξιόλογα αρχεία για κατέβασμα σχετικά με το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών:

Συνηρημένα Ρήματα Αρχαίας Ελληνικής Θεωρία & Ασκήσεις

Κλίση Ουσιαστικών Αρχαίας Ελληνικής Θεωρία & Ασκήσεις

Γραμματική Αρχαίων Ελληνικών

Κατάλογος Ανωμάλων Ρημάτων Αρχαίας Ελληνικής

Φάκελος Υλικού: Ερωτήσεις Κατανόησης- Λεξιλογικές σε Ενότητες 1-15

Φάκελος Υλικού: Ερωτήσεις Κατανόησης- Λεξιλογικές σε Ενότητες 1-15-Απαντήσεις

 

 

Μην ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

 

 

 

     

    Η Ομάδα του filologika.gr

    Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!