Αλφαβητικός Κατάλογος Ρημάτων Λατινικά 16-50

Αλφαβητικός Κατάλογος Ρημάτων Λατινικά 16-50

Λήψη Αρχείου

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα δείτε άμεσα το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

Το αρχείο «Αλφαβητικός Κατάλογος Ρημάτων Λατινικά 16-50» περιλαμβάνει σε αλφαβητική σειρά όλα τα ρήματα που απαντούν στις ενότητες 16-50 του σχολικού εγχειριδίου για τα Λατινικά. Στις σελίδες του, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα βρουν τους αρχικούς χρόνους των ρημάτων με την ερμηνεία τους σε συνδυασμό με παρατηρήσεις για την κλίση τους καθώς και αναφορά για τις ενότητες που απαντούν τα εν λόγω ρήματα.

 

Το έργο «Αλφαβητικός Κατάλογος Ρημάτων Λατινικά 16-50» επιμελήθηκε η συνάδελφος Ελένη Μόσιου, Υποψήφια Διδάκτωρ Κλασικής Φιλολογίας και διανέμεται δωρεάν από τον ιστότοπό μας.

 

Συμπληρώνοντας το e-mail σας, θα λάβετε άμεσα μήνυμα με το σύνδεσμο για τη λήψη του αρχείου.

 

 

 

Ακόμη, στη σελίδα μας Downloads μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ δωρεάν πολλά ακόμη αξιόλογα αρχεία για κατέβασμα σχετικά με το μάθημα των Λατινικών:

Συντακτικό-Γραμματική Λατινικής Γλώσσας

Γραμματική Λατινικών

 

Μην ξεχάσετε να πατήσετε «Μου Αρέσει» στην σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για οτιδήποτε σχετικό με τα Φιλολογικά!

 

    Η Ομάδα του filologika.gr

    Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!