Διοργάνωση Προσυνεδριακής Διημερίδας-Πρόσκληση Συμμετοχής

Διοργάνωση Προσυνεδριακής Διημερίδας-Πρόσκληση Συμμετοχής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όταν το Φεβρουάριο του 2017 ξεκινήσαμε την πρωτοβουλία της «Κερκίδας των Φιλολόγων» το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν να συνεχίσουμε αυτό που από το 2012 είχαμε αρχίσει με το έργο “My name is Teacher”, την ανιδιοτελή δηλαδή προσφορά προς το μαθητή και το συνάδελφο. Στο πλευρό μας είχαμε από την αρχή το κανάλι μας στο YouTube με την επωνυμία “My name is Teacher”, το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που από το 2014 μας προσφέρει φιλόξενη στέγη παρέχοντάς μας την αιγίδα και την αδιάλειπτη στήριξή του, καθώς και το εκπαιδευτικό site“filologika.gr”, γνωστό για τη συμβολή του στα φιλολογικά και γενικότερα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας μας.

Σήμερα, μετά από μια πορεία τουλάχιστον 3 ετών, με πλήθος διοργανώσεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα, ημερίδων και διημερίδων επιμόρφωσης σε όλη την Ελλάδα, δημιουργία ηλεκτρονικών περιβαλλόντων διαχείρισης και διάθεσης της γνώσης, με διαρκή ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και επίλυσης αποριών για τον εκπαιδευτικό και το μαθητή σε πραγματικό χρόνο, με όλα αυτά που εσείς οι περίπου 6.500 φίλοι, τα μέλη της Κερκίδας μας, βοηθήσατε με τη στήριξή σας να έχουν γίνει σήμερα πράξη, με όλα όσα πετύχαμε χάρη στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε και στις δράσεις προσυνεδριακού και συνεδριακού χαρακτήρα, που από το 2017 είχαμε ήδη εξαγγείλει.

Με την παρούσα ανακοίνωσή μας σας γνωστοποιούμε σήμερα την πρόθεσή μας για τη διοργάνωση προσυνεδριακής διημερίδας κατά τις ημερομηνίες 30 και 31/5/2020. Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε ηλεκτρονικό περιβάλλον και θα προβληθεί σε πραγματικό χρόνο στα κοινωνικά δίκτυα. Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι που επιθυμούν να παρουσιάσουν εργασίες, προτάσεις και άρθρα γνώμης με αντικείμενο το φιλολογικό αλλά και τον ευρύτερο εκπαιδευτικό χώρο καλούνται να μας το καταστήσουν γνωστό μέχρι την 15/5/2020 στο info@filologika.gr, αναφέροντας το θέμα της παρουσίασής τους, προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα της διημερίδας, το οποίο θα ανακοινωθεί. Μετά την ολοκλήρωση της διημερίδας όλες οι παρουσιάσεις θα συμπεριληφθούν σε ηλεκτρονικό αρχείο, το οποίο θα διατεθεί δημόσια.

Για μια ακόμα φορά ευελπιστούμε στη συνεργασία και τη στήριξή σας για την υλοποίηση αυτής της επιστημονικής κοινωφελούς δράσης.

Ευχαριστούμε!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x