Διημερίδα Διδακτικής Έκθεσης - Ιστορίας στη Θεσσαλονίκη

Διημερίδα Διδακτικής Έκθεσης – Ιστορίας στη Θεσσαλονίκη

Λίγο μετά το πέρας των πανελληνίων εξετάσεων με τα ερωτήματα και τις απορίες ακόμη ζωντανές στη μνήμη, το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και το Εργαστήριο Τηλεκπαίδευσης του εν λόγω Τμήματος διοργανώνουν “Διημερίδα Διδακτικής Έκθεσης – Ιστορίας” με χορηγό επικοινωνίας το filologika.gr 

Η συγκεκριμένη διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο συναντήσεων και Ημερίδων Διδακτικής, οι οποίες πραγματοποιούνται τον τελευταίο χρόνο από την συνεργατική κίνηση «Η Κερκίδα των Φιλολόγων». Το πλήθος των αιτημάτων από συναδέλφους στη Βόρειο Ελλάδα και η θέρμη με την οποία αγκαλιάστηκε αντίστοιχη  εκδήλωση πέρυσι το καλοκαίρι έδωσαν ώθηση στη διοργάνωση μιας ακόμη εκδήλωσης μεγαλύτερης διάρκειας στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή το γνωστό συνάδελφο Φώτη Παντόπουλο, ο οποίος θα αναφερθεί στα μαθήματα της Έκθεσης και της Ιστορίας Προσανατολισμού.

Λίγα Λόγια για τον Ομιλητή

Ο Φώτης Παντόπουλος εργάζεται με το project διδακτικής και συμβουλευτικής «My name is Teacher»  από το 2012 παρουσιάζοντας πλήθος video και -τα τελευταία 2 έτη- τηλεοπτικών εκπομπών «Η ώρα του Δασκάλου», τα οποία αφορούν τη διδασκαλία της έκθεσης και τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι. Από το 2015 παραδίδει σεμινάρια επιμόρφωσης φιλολόγων σε όλη τη χώρα με μεγάλη επιτυχία.

Αναγνωρίζοντας το υπάρχον κενό σε ζητήματα διδακτικής προσφέρει απλόχερα την εμπειρία που έχει αποκομίσει ασχολούμενος επί 29 έτη με τη διδασκαλία του μαθήματος της Έκθεσης, αλλά και επί 17 έτη ειδικά με τη Διδακτική, τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας. Στην Διημερίδα θα καλυφθούν αντικείμενα τα οποία, ενώ αποτελούν καθημερινό ζητούμενο στον εργασιακό μας χώρο, δεν διδάσκονται στις Πανεπιστημιακές Σχολές.

Τόπος Διεξαγωγής

Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στη Σχολή Θετικών Επιστημών, Αίθουσα Α31, στον 1ο όροφο, το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου 2018.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η Διημερίδα Διδακτικής συμβουλευτείτε τον παρακάτω χάρτη:

 

Για τη δική σας διευκόλυνση παραθέτουμε επιπλέον σχεδιάγραμμα με την κατανομή των σχολών εντός της Πανεπιστημιούπολης.

 

Σχολή Θετικών Επιστημών

Πρόγραμμα Διημερίδας

Πρώτη μέρα: Παρουσίαση Έκθεσης

Ώρα έναρξης: 10:00

Διάλειμμα: 13:00- 13:30

Ώρα Λήξης: 15:00

Δεύτερη μέρα: Παρουσίαση Ιστορίας

Ώρα έναρξης: 10:00

Διάλειμμα: 13:00- 13:30

Ώρα Λήξης: 15:00

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην Διημερίδα Διδακτικής Έκθεσης και Ιστορίας που διοργανώνουν το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και το Εργαστήριο Τηλεκπαίδευσης του εν λόγω Τμήματος,  συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία στη φόρμα που θα βρείτε εδώ. 

Κόστος

Η είσοδος και η παρακολούθηση της Διημερίδας είναι δωρεάν, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

 

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x