Διδάσκοντας Και ''Συνομιλώντας'' Δημιουργικά Με Την Ιστορία Στο Σύγχρονο Σχολείο

Διημερίδα: «Διδάσκοντας Και ”Συνομιλώντας” Δημιουργικά Με Την Ιστορία Στο Σύγχρονο Σχολείο»

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ιστορική Έρευνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες» του Ιονίου Πανεπιστημίου και τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση και το περιοδικό «Νέα Παιδεία», διοργανώνουν και φέτος διημερίδα για φιλολόγους με τίτλο:
 «Διδάσκοντας και ”συνομιλώντας” δημιουργικά με την Ιστορία στο σύγχρονο σχολείο»
Η διημερίδα θα λάβει χώρα στις 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων, Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114, Περιστέρι.
 Εισηγητές είναι έγκριτοι δάσκαλοι της πανεπιστημιακής, στην πλειονότητά τους, αλλά και της μέσης εκπαίδευσης καθώς και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, που αναδεικνύουν τη σχέση της τέχνης τους με την Ιστορία.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τον φιλόλογο, μεταφραστή και κριτικό θεάτρου Κώστα Γεωργουσόπουλο, τη σκηνοθέτιδα Μαρία Ηλιού, τον Καθηγητή Ιστορίας στις ΗΠΑ Αλέξανδρο Κιτροέφ, την Καθηγήτρια Ιστορίας Χριστίνα Κουλούρη, τον Καθηγητή Ιστορίας Πολυμέρη Βόγλη,  τον Καθηγητή  Ιστορίας Γιώργο Κόκκινο, τη συγγραφέα Ρέα Γαλανάκη και άλλους.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.
Εγγραφές, εδώ.
Πληροφορίες στο 2115002300 (09.00-15.00 και 17.00-20.00).

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x