Διεθνής Έκθεσης Πανεπιστημίων IUF 2019

Διεθνής Έκθεσης Πανεπιστημίων IUF 2019

Η τρίτη Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων – IUF στην Ελλάδα είναι γεγονός. Η ομάδα της IUF σε προσκαλεί για μία δυναμική εμπειρία αλληλεπίδρασης με πανεπιστημιακούς εκπροσώπους από περισσότερα από 35 Πανεπιστήμια και Κολλέγια από όλη την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Γιατί όμως να επισκεφτείς την IUF;

35+ Πανεπιστήμια από 10 χώρες της Ευρώπης

Έλα σε επαφή με πολλά Πανεπιστήμια από τουλάχιστον 10 χώρες και μάθε για πάνω από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs) από τους ίδιους τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων. Η Λίστα Εκθετών θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μαθητής ή Φοιτητής

Θέλουμε να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες και στους δύο. Στόχος μας είναι η παρουσίαση των επιλογών που έχει ένας μαθητής ή φοιτητής στην μετέπειτα ακαδημαϊκή του πορεία του και η επιλογή του καλύτερου για αυτόν εκπαιδευτικού προγράμματος/σχολή φοίτησης. Είτε είσαι μαθητής Λυκείου είτε φοιτητής ή απόφοιτος που ψάχνεις το επόμενο σου βήμα η IUF έχει να σου προσφέρει πολλά.

Σεμινάρια και Παρουσιάσεις

Παρακολούθησε χρήσιμες ομιλίες από εκπροσώπους πανεπιστημίων και την Orientum. Μπορείς να βρεις ομιλίες ακαδημαϊκού ή επαγγελματικού περιεχομένου.

Ψυχομετρικά τεστ και συμβουλευτική

Πραγματοποίησε ψυχομετρικά τεστ με την ευγενική χορηγία της Orientum που μπορούν να σε βοηθήσουν να χαράξεις το κατάλληλο για εσένα ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μονοπάτι. Επίσης δοκίμασε τη δωρεάν συμβουλευτική για τη συγγραφή αιτήσεων για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα από την EDMUNDO.

Χρειάζεσαι υποτροφία;

Ο καθένας θα ήθελε να συμμετάσχει στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα των ονείρων του. Μέσα από την IUF μπορείς να μάθεις περισσότερα για τις διαθέσιμες υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις.

Μάθε από αυτούς το έχουν ζήσει

Γνώρισε Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν σε εξωτερικό και Ελλάδα και μάθε από την εμπειρία τους. Έπειτα ρώτα στοχευμένες ερωτήσεις στα πανεπιστήμια που σε ενδιαφέρουν και πάρε μόνο την ουσία.

Οι καλύτερες επιλογές

Μαζί μας θα είναι τρία από τα top πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στον κόσμο. Το Trinity College Dublin, Trinity Business School της Ιρλανδίας, το UCN – University College of Northern Denmark της Δανία και το University of Groningen της Ολλανδίας. Μήπως θα ήθελες να ήσουν σε κάποιο από αυτά;

Περιμένουμε να σε γνωρίσουμε!

Είσαι στην Θεσσαλονίκη; Τότε θα μας βρεις στις 8 Φεβρουαρίου στο Μακεδονία Παλλάς από τις 13.00-18.00.

Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα θα μας βρεις στις 9 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 14.00 μέχρι τις 19.00.

Κάνε την αίτηση σου ΔΩΡΕΑΝ και ανακάλυψε τις επιλογές σου.

 

Η ομάδα του filologika.gr

 

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω.

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x