Διαγωνισμός από τις Εκδόσεις Χατζηθωμά 4.500 Ασκήσεις

Διαγωνισμός από τις Εκδόσεις Χατζηθωμά 4.500 Ασκήσεις

Διαγωνισμός από τις Εκδόσεις Χατζηθωμά με έπαθλο δωρεάν βιβλία για 5 τυχερούς!

Οι πρόσφατες εξαγγελίες του Υπουργού Παιδείας για διεύρυνση του θεσμού της συνεξέτασης Έκθεσης και Λογοτεχνίας και σε επίπεδο πανελληνίων εξετάσεων βρίσκουν έτοιμες τις Εκδόσεις Χατζηθωμά.

Από το καλοκαίρι κυκλοφορεί ήδη η νέα σειρά βιβλίων τους, η οποία καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της νέας μορφής (συν)εξέτασης του μαθήματος.

Στις σελίδες τους, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα βρουν 4.500 ασκήσεις θεωρίας & λεξιλογίου χωρισμένες ανά θεματική ενότητα για όλες τις έννοιες  που διδάσκονται στην Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου μαζί με συναφή λογοτεχνικά κείμενα ώστε να διευκολυνθούν για την προετοιμασία τους με βάση τις νέες οδηγίες αξιολόγησης του Υπουργείου Παιδείας.

Όροι Διαγωνισμού

Δηλώστε ονοματεπώνυμο και email στη σελίδα του διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση για ένα από τα 5 εκπαιδευτικά πακέτα.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό πατήστε εδώ.

 

 

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x