Διαγωνισμός ΑΣΕΠ : Αρχές Δεκέμβρη οι αιτήσεις

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ : Αρχές Δεκέμβρη οι αιτήσεις

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ : Αρχές Δεκέμβρη οι αιτήσεις

Έκτακτη Πληροφορία: Τέλη Νοέμβρη με Αρχές Δεκέμβρη ξεκινούν οι αιτήσεις – Απεριόριστες οι θέσεις συμμετοχής για χιλιάδες ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ έως το 2024 σε όλη την Ελλάδα (Λίγος χρόνος μένει για προετοιμασία!). Οι εξελίξεις τρέχουν για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και το Proson.gr δημοσιεύει συνεχώς νέες πληροφορίες για την πορεία της διαδικασίας. Με βάση το νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Proson.gr η προκήρυξη του ΑΣΕΠ θα βγει το δεύτερο 10ήμερο του Νοεμβρίου.

Αιτήσεις στις αρχές Δεκεμβρίου για Χιλιάδες μόνιμους διορισμούς έως το 2024

Η σημαντική πληροφορία είναι πως οι αιτήσεις για συμμετοχή θα γίνουν στις αρχές ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!

Τα παραπάνω σημαίνουν πως θα μείνει λίγος χρόνος για προετοιμασία για τον διαγωνισμό. Ο ανταγωνισμός στον Διαγωνισμό θα είναι μεγάλος καθώς η συμμετοχή αναμένεται να είναι τεράστια αλλά είναι απολύτως λογικό γιατί μιλάμε για χιλιάδες μόνιμους διορισμούς!

Το χρονοδιάγραμμα για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του proson:

  • Τις επόμενες ημέρες θα σταλεί η προκήρυξη στο Εθνικό Τυπογραφείο
  • Μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα εκδοθεί η προκήρυξη
  • Τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου ή τις πρώτες του Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις οι οποίες θα διαρκέσουν για περίπου δύο εβδομάδες
  • Τον Μάρτιου του 2023 θα διεξαχθεί η γραπτή δοκιμασία
  • Κάθε Δευτέρα ξεκινάει η κορυφαία στην Ελλάδα προετοιμασία εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Απεριόριστες μόνιμες θέσεις σε όλη την Ελλάδα για όλα τα πτυχία μέσω του Διαγωνισμού

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού δεν θα περιλαμβάνει ένα προκαθορισμένο αριθμό θέσεων αλλά θα είναι «ανοικτή» σε απεριόριστο πλήθος συμμετοχών. Με τον τρόπο αυτό θα εξεταστούν όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή και κατέχουν τα απαραίτητα πτυχία και κριτήρια. Μετά την γραπτή εξέταση θα δημιουργηθεί ένας πίνακας επιτυχόντων, βάσει του οποίου οι υπηρεσίες του δημοσίου θα μπορούν να αντλούν εργαζομένους μέχρι το 2024. Όσοι λοιπόν θέλουν να διεκδικήσουν μία μόνιμη θέση στο δημόσιο μπορούν από τώρα να γνωρίζουν το χρονοδιάγραμμα του ΑΣΕΠ για την διεξαγωγή διαγωνισμού και να προετοιμαστούν κατάλληλα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Δεν χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος να περιμένει την προκήρυξη του Διαγωνισμού για να δει αν αφορά κάποια θέση στην περιοχή του! Όπως είπαμε και παραπάνω μέσω του Διαγωνισμού θα βγει μία γιγάντια κατάταξη επιτυχόντων όπου από εκεί όταν βγαίνει οποιαδήποτε προκήρυξη οπουδήποτε θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μόνο οι επιτυχόντες του Διαγωνισμού.

 

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδαμας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!