Διαδικτυακό Σεμινάριο Αιγυπτιολογίας

Διαδικτυακό Σεμινάριο Αιγυπτιολογίας

Διαδικτυακό Σεμινάριο Αιγυπτιολογίας

Tο ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟΛΟΓΙΑΣ και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ AIN SHAMS συνδιοργανώνουν νέο, χειμερινό, διαδικτυακό ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΙΓΥΠΤΙΟΛΟΓΙΑΣ, και δη  Κύκλο 20 διώρων εβδομαδιαίων μαθημάτων με σύγχρονα διαδραστικά οπτικο- ακουστικά μέσα (μέσῳ ZOOM), με σκοπό την «μύηση» των σπουδαστών/ριών στην αρχαία αιγυπτιακή ιστορία, θρησκεία, τέχνη, επιστήμη, γλώσσα, ιδίως δε στην ιερογλυφική  γραφή, ώστε μετά το πέρας του να είναι εις θέσιν να αναγνώσουν απλές ιερογλυφικές επιγραφές. Ο Κύκλος αυτός αφιερώνεται στα 200 χρόνια από την αποκρυπτογράφηση των ιερογλυφικών. Έμφαση θα δοθεί και στις σχέσεις Αιγύπτου, αρχαίου Ισραήλ καί Βίβλου (ΠΔ και ΚΔ). Περιορισμένος αριθμός θέσεων!

Έναρξη: Τετάρτη 16η Νοεμβρίου 2022. Εγγραφές: εως Δευτέρα 14η Νοεμβρίου 2022.

INFO: hieg-aker.org@otenet.gr || https://hiegaker.wordpress.com/research/hieroglyphics/

 

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω.

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!