Διαδικτυακό Σεμινάριο: Ασφαλής Πλοήγηση των Παιδιών στο Internet

Ασφαλής Πλοήγηση των Παιδιών στο Internet

Τα σεμινάρια ”Ασφαλής Πλοήγηση στο internet” είναι μια νέα σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων πάνω σε θέματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου από παιδιά και ενήλικες. Τι πρέπει να γνωρίζουμε για να προστατευτούμε από τους επιτήδειους του διαδικτύου και πώς θα “σερφάρουμε” με ασφάλεια. Σε αυτά, ειδικοί πάνω σε θέματα Ηλεκτρονικής Εγκληματολογίας, θα μας εξηγήσουν με ποιους τρόπους γίνονται οι διαδικτυακές απάτες και πώς μπορούμε να προστατευτούμε. Τι πρέπει να προσέχουν και τι να συμβουλεύουν οι γονείς στα παιδιά τους πάνω στην χρήση του διαδικτύου;

Το διαδικτυακό σεμινάριο “Ασφαλής Πλοήγηση στο internet” αποτελεί μια προσέγγιση που αφορά όλους τους χρήστες του διαδικτύου, και έχει σαν σκοπό την ενημέρωση και την προστασία τους κατά την πλοήγησή τους σε αυτό.

Μαθαίνουμε πως μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, αλλά και πώς να αναγνωρίζουμε και να αποφεύγουμε διαδικτυακές απάτες.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Σερδάρης Αργύρης, Αστυνομικός, Δικαστικός, Γραφολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην Ηλεκτρονική Εγκληματολογία και τις Έρευνες στο Διαδίκτυο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Γονείς που ενδιαφέρονται για τη σωστή πλοήγηση των παιδιών τους στο Internet.
  • Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που θέλουν να ενημερώσουν σωστά τους μαθητές τους για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου.
  • Όλους τους χρήστες του διαδικτύου που θέλουν να προστατευθούν από διαδικτυακές απάτες.

Το διαδικτυακό σεμινάριο ”Ασφαλής Πλοήγηση στο internet” χωρίζεται σε 2 ενότητες

Α. Ασφαλής Πλοήγηση των Παιδιών στο Interner, Ένας οδηγός για γονείς – Διεξαγωγή: 2/6/2018, 18.00 μμ

Β. Σύγχρονες Διαδικτυακές απάτες και ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές – Διεξαγωγή: 9/6/2018, 18.00 μμ

Κόστος για την παρακολούθηση της κάθε ενότητας είναι 25€ ή 40€ για την παρακολούθηση και των δύο ενοτήτων.

Για ομαδική εγγραφή 2 ατόμων δίνεται έκπτωση 20%
Για ομαδική εγγραφή 3+ ατόμων δίνεται έκπτωση 35%

Για ομαδικές εγγραφές επικοινωνήστε με τους διοργανωτές

Μετά το τέλος του σεμιναρίου παρέχεται δωρεάν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης του σεμιναρίου σε όσους κάνουν κράτηση για τις 2 ενότητες και παρακολουθήσουν ζωντανά τουλάχιστον την μία από αυτές.

Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε από υπολογιστή, τάμπλετ ή smartphone και κατά την διάρκειά του υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων μέσω του chat.

Ακόμη κάθε ενότητα θα βιντεοσκοπηθεί και η βιντεοσκόπηση θα είναι διαθέσιμη για 2 μήνες μετά της σειράς των σεμιναρίων.

 

Λίγα λόγια για τον κο Σερδάρη Αργύρη

Ο Αργύρης Σερδάρης είναι Αστυνομικός στην Καβάλα, απόφοιτος του τμήματος Διαχείρισης Πληροφοριών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ηλεκτρονική Εγκληματολογία και τις Έρευνες στο Διαδίκτυο και Δικαστικός Γραφολόγος

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης – Βιντεοσκόπηση

Μετά το τέλος κάθε ενότητας του σεμιναρίου υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, κατόπιν αιτήματος. Εναλλακτικά μπορεί να εκδοθεί ένα πιστοποιητικό μετά το τέλος της σειράς, στο οποίο θα αναφέρονται όλες οι ενότητες. Το πιστοποιητικό θα δοθεί αποκλειστικά και μόνο σε όσους παρακολουθήσουν ζωντανά την αντίστοιχη ενότητα των σεμιναρίων. Το σεμινάριο θα βιντεοσκοπείται και θα σταλεί σε όλους όσους δηλώσουν συμμετοχή, ακόμη κι αν δεν καταφέρουν να συνδεθούν κατά την ώρα διεξαγωγής του. Η βιντεοσκόπηση θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για εγγραφή στο σεμινάριο επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Ασφαλής Πλοήγηση των Παιδιών στο Internet. Ένας οδηγός για γονείς.

 

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x