Αποκτήστε δεκάδες χιλιάδες δωρεάν e-book

Η γνώση δεν αποτελεί πλέον προνόμιο των οικονομικά ισχυρών αφού το filologika.gr έψαξε και βρήκε 6000 δωρεάν βιβλία για σας.

Βιβλιοθήκη  Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Η Βιβλιοθήκη του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), αποτελεί την Βιβλιοθήκη του πρώην Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (Π.Ι.).  Έχει στην κατοχή της χιλιάδες τίτλους εκπαιδευτικών / επιστημονικών συγγραμμάτων και εκπαιδευτικών περιοδικών, ερευνών, μελετών, διπλωματικών εργασιών και διδακτορικών. Παράλληλα, διατηρεί μια αξιόλογη Ιστορική Συλλογή σχολικών βιβλίων από τις αρχές ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους μέχρι σήμερα. Στόχος της είναι η ανατροφοδότηση, η επιμόρφωση και η δια βίου μάθηση των Λειτουργών της Εκπαίδευσης, αλλά και του ευρύτερου αναγνωστικού κοινού.

Στις σελίδες της οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό για το Δημοτικό και το Γυμνάσιο  καθώς και σε υποστηρικτικό υλικό και για τις δύο βαθμίδες (Δημοτικό, Γυμνάσιο) το οποίο μπορούν να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους για μελλοντική χρήση. 

Project Gutenberg

Πέρα όμως από τη βιβλιοθήκη του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, η οποία προσφέρει κυρίως εκπαιδευτικό υλικό, οι λάτρεις της ανάγνωσης μπορούν να επισκεφθούν το διαδικτυακό χώρο του Project Gutenberg στον οποίο θα βρουν αναρτημένους 42.000 τίτλους δωρεάν ebooks τα οποία μπορούν να διαβάσουν online αλλά και να τα κατεβάσουν στον υπολογιστή τους. 

Η πρόσβαση είναι δωρεάν, αν, όμως, βρείτε το project ενδιαφέρον και χρήσιμο, μπορείτε να προσφέρετε ένα μικρό ποσό μέσω του donate που υπάρχει στα αριστερά της σελίδας, για να στηρίξετε την προσπάθεια αγοράς και ψηφιοποίησης περισσότερων βιβλίων.

Ολόκληρη η συλλογή είναι προσβάσιμη από εδώ.

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x