αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων

Ημερίδα για Αντιμετώπιση Καθημερινών Προβλημάτων σε Έκθεση

Η μεγάλη επιτυχία και τα ευνοϊκά σχόλια που απέσπασαν οι εκδηλώσεις της Κερκίδας των Φιλολόγων πέρυσι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έπεισαν και τους πιο σκεπτικιστές για την ανάγκη ύπαρξης της συγκεκριμένης προσπάθειας. Συνεχίζοντας, λοιπόν, την θετική πορεία διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με θέμα «Αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων» με χορηγό επικοινωνίας το filologika.gr.

Όπως και τις προηγούμενες φορές το εγχείρημα τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και του Εργαστηρίου Τηλεκπαίδευσης του εν λόγω Τμήματος.

Η νέα ημερίδα με τίτλο «Αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων» θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Λίγα Λόγια για τον Ομιλητή

Ο Φώτης Παντόπουλος εργάζεται με το project διδακτικής και συμβουλευτικής «My name is Teacher»  από το 2012 παρουσιάζοντας πλήθος video και -το τελευταίο έτος- τηλεοπτικών εκπομπών «Η ώρα του Δασκάλου», τα οποία αφορούν τη διδασκαλία της έκθεσης και τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι. Από το 2015 παραδίδει σεμινάρια επιμόρφωσης φιλολόγων σε όλη τη χώρα με μεγάλη επιτυχία.

Αναγνωρίζοντας το υπάρχον κενό σε ζητήματα διδακτικής προσφέρει απλόχερα την εμπειρία που έχει αποκομίσει ασχολούμενος επί 28 έτη με τη διδασκαλία του μαθήματος της Έκθεσης, αλλά και επί 17 έτη ειδικά με τη Διδακτική, τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας. Στην Ημερίδα θα καλυφθούν αντικείμενα τα οποία, ενώ αποτελούν καθημερινό ζητούμενο στον εργασιακό μας χώρο, δεν διδάσκονται στις Πανεπιστημιακές Σχολές.\

Αντιμετώπιση Καθημερινών Προβλημάτων

Στην επερχόμενη Ημερίδα ο κύριος Παντόπουλος θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το μοντέλο διδακτικήςPantopoulos Teaching Project“. Μαζί με τη δήλωση συμμετοχής -όσοι από τους συμμετέχοντες το επιθυμούν- μπορούν να καταθέσουν το δικό τους “case study” το οποίο θα επιθυμούσαν να απαντηθεί και σχολιαστεί.

Χώρος Διεξαγωγής Ημερίδας

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης Αθηνών, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017,  στον ίδιο χώρο όπου διεξήχθησαν και οι προηγούμενες Ημερίδες, για όσους τις είχαν παρακολουθήσει.

Ώρα έναρξης 10:00

Διάλειμμα: 11:00- 11:15

Ώρα Λήξης: 13:00

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα Διδακτικής στην Έκθεση συμβουλευτείτε τον παρακάτω χάρτη

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην Ημερίδα Διδακτικής Έκθεσης που διοργανώνουν το Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και το Εργαστήριο Τηλεκπαίδευσης του εν λόγω Τμήματος,  συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία στη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x