Αναπληρωτές- Ωρομίσθιοι: Σήμερα η Α Φάση Προσλήψεων

Αναπληρωτές- Ωρομίσθιοι: Σήμερα η Α Φάση Προσλήψεων

Ενώ οι αντιδράσεις από φιλολόγους συνεχίζονται μετά τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Γαβρόγλου για επικείμενη κατάργηση των λατινικών και αντικατάστασή τους με το μάθημα της Κοινωνιολογίας σε συνδυασμό με τη συνεξέταση Λογοτεχνίας και Έκθεσης σε πανελλαδικό επίπεδο το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι η α’ φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Αυτό επιβεβαιώνει και η ενημέρωση του αιρετού μέλους του ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή ο οποίος τονίζει πως έως το βράδυ της σημερινής ημέρας 4 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν οι προσλήψεις των αναπληρωτών της Γενικής, Επαγγελματικής και της Ειδικής Αγωγής.

Η΄ Α΄ φάση αναμένεται να περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό προσλήψεων.

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x